Lora va canta in deschiderea concertului Faithless!

lora

Lora impreuna cu trupa Sensor se numara printre artistii romani invitati sa cante in deschiderea concertului Faithless, din cadrul Ciuc Summer Fest. Concertul de pe 16 iulie va fi prima aparitie a Lorei alaturi de Sensor.Vocea si atitudinea sa puternica o fac pe Lora o alegere potrivita pentru show-ul impresionant facut de Sensor. In show-ul din deschiderea concertului Faithless, Lora va canta alaturi de Sensor atat piese cunoscute ale trupei, cat si trei piese noi compuse impreuna cu acestia.

Colaborarea dintre Lora si Sensor este o surpriza atat pentru fanii Sensor, cat si pentru cei ai Lorei. "Lucrez de ceva vreme la acest proiect si ma bucur ca a venit momentul sa impartasesc cu toata lumea aceasta veste! E o onoare pentru mine sa cant in deschiderea unei trupe precum Faithless. Nici nu putea exista un moment mai bun decat acesta pentru show-ul pe care il pregatim!", declara Lora despre colaborarea cu Sensor.

In paralel cu acest proiect, Lora se concentreaza in continuare asupra carierei solo. In aceasta vara se va lansa Hot Spot, primul sau single in formula solo. Filmat la sfarsitul lunii iunie, videoclipul pentru Hot Spot va fi disponibil curand.


Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

15 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD