Un nou sezon de Blazing Vibes, in Club Goblin

Siena / marşi, 13 sep 2011
blazong_goblin

Incepe un nou sezon de distractie cu Blazing Vibes, la Club Goblin!Blazing Vibez, cea mai apreciata serie de evenimente reggae saptamanale, din Bucuresti, revine cu forte proaspete pentru cel de-al doilea sezon.

Pe data de 21 septembrie, in club Goblin (Str. Smardan, nr. 30, Centrul Istoric), va avea loc prima editie a noului sezon Blazing Vibez.

Evenimentul incepe la ora 22.00 si intrarea este libera. Lineup-ul este format din Chesarion si Ras T.

Dupa o vara plina de evenimente la malul marii, Blazing Vibez revine in Bucuresti pentru sezonul de iarna. In acest sezon nou, echipa de organizare de la Jah Army a pregatit un format mai interactiv si multe alte surprize pentru iubitorii muzicii reggae. Pe langa promotiile speciale la bar, cei prezenti in fiecare miercuri in Club Goblin vor putea primi vouchere de consumatie sau card-uri de membru Jah Army pe baza carora pot beneficia de reduceri substantiale!

Mai mult decat atat, incepand de pe data de 15 septembrie, publicul va putea propune in mod direct piesele reggae preferate in vederea includerii in playlist-ul Blazing Vibez.

De asemenea, pe langa lineup-ul standard, veti putea vedea in club Goblin artisti reggae internationali precum si multi dintre artistii cunoscuti ai scenei reggae din Romania.

Pentru prima editie, s-au pregatit vouchere de consumatie pentru 100 dintre cei prezenti, precum si un playlist special.

De asemenea, vor fi date primele 10 carduri de membru pentru cei ce ne-au sustinut de-a lungul primului sezon. Toti fanii muzicii reggae sunt asteptati Miercuri, de 21 septembrie, pentru prima editie a noului sezon Blazing Vibez.
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

5 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD