Tom Boxer si Morena lanseaza videoclipul "Hey"

webmaster / luni, 13 aug 2012
 
Morena-tom boxerTom Boxer si Morena lanseaza un nou videoclip la piesa HEY.

Filmarile pentru noul videoclip s-au realizat pe insula Menorca din Spania unde cei doi artisti au filmat alaturi de o echipa spaniola. In cele 3 zile de filmare, la apus (pentru ca asa prevede scenariul) au avut parte de o gramada de peripetii.

Dupa ce au terminat filmarile pe o plaja pustie, la ora 22:00 a inceput sa se lase intunericul. Dar plaja fiind la distanta de o ora de mers pe jos prin padure, echipa a fost atacata de lilieci. Tom a folosit din plin trepiedul de la camera foto pentru a-si face loc printre micii vampiri. Din fericire nimeni nu a patit nimic dar Morena recunoaste ca a tras o sperietura serioasa.

In a treia zi Morena a trebuit sa filmeze cu un armasar andaluz pe nume Unico desi nu mai mersese in viata ei calare. Spre surprinderea echipei Morena s-a imprietenit imediat cu calul (ceea ce se vede si in video) si totul a decurs minunat.
Iata ce a iesit:
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

10 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD