www.muzica9.ro Web analytics

Spectacolul Samaia a fost anulat!

Siena / joi, 25 aug 2011
samaia

Samaia: The Georgian Legend, trebuia sa aiba loc pe 16 octombrie, la Sala Palatului, dar a fost anulat! Pentru a vedea cum va puteti recupera banii, cititi tot articolul!Managerii companiei de dans "Samaia" au anuntat anularea turneului Sud-Est European, care urma sa treaca si prin Romania!

Spectacolul urma sa aiba loc la Bucuresti, la Sala Palatului, pe data de 16 octombrie 2011. Astfel, toate spectacolele din sud-estul Europei s-au anulat, georgienii urmand sa vina in Romania abia in 2012!

Persoanele care au cumparat deja bilete la spectacol isi pot recupera banii de la punctele de vanzare de la care au achizitionat biletele sau isi pot preschimba biletul cu unul de aceeasi valoare, la spectacolul "Michael Flatley’s Lord Of The Dance" ce va avea loc pe 5 noiembrie la Sala Palatului.

Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/biletelor, fara alte comisioane sau servicii si doar pentru biletele intacte si valide. In cazul in care se doreste schimbarea biletelor, aceasta se poate face doar la Magazinul BILETOO din cadrul Unirea Shopping Center (parter).

Spectacolul "Samaia" a luat nastere acum 12 ani, cand cei mai buni artisti din Georgia s-au unit pentru a prezenta lumii un show ce isi trage radacinile din anticele povesti mitologice caucaziene!

Numele spectacolului (Samaia) este dat de dansul ce o omagiaza pe prima femeie rege din istoria Georgiei, regele-regina Tamar, despre care se spunea ca este "rege intre regi si regina intre regine"!
Regina Tamar a fost unul dintre cei mai buni conducatori politici si militari ai vremii sale (secolele XII - XIII) si una dintre cele mai mari aparatoare ale ortodoxismului.

Mai multe detalii privind recuperarea banilor sau schimbarea biletelor se pot afla si sunand la numarul 0758.388.388.
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

5 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169