Sahara a lansat un nou videoclip - "I wonder why"

webmaster / luni, 12 sep 2011
teodoro

Trupa lui Costi Ionita a lansat videoclipul piesei "I wonder why"."I wonder why", produsa de Costi Ionita, are o linie melodica diferita fata single-urile anterioare , iar videoclipul este unul de imagine. Single-ul promoveaza conceptul "3D Music" , un nou concept muzical descoperit si inventat de Costi.

Videoclipul piesei "I wonder why" este realizat de o echipa de specialisti in efecte speciale de la Warner Bros Picture Hollywood.
Filmarile au durat timp de 2 zile, iar Andreea Teodorova este regizoarea clipului.

" Videoclipul reprezinta un experiment filmat in urma cu cateva luni, care isi doreste sa aduca in centrul atentiei un clip de stare, non-conformist si care nu se incadreaza intr-un tipar anume. Povestea clipului ruleaza de la sine si isi propune sa transpuna in imagini ceea ce transmit versurile piesei: complexitatea unei povesti de iubire ideale si trairile interioare ale personajelor implicate in ea", a declarat Costi, producatorul piesei.


Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

9 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD