"O seara cu VUNK " de 1 martie, in Tribute!

webmaster / luni, 20 feb 2012
vunk

De 1 martie, VUNK le pregateste fanilor, dar mai ales fanelor, un concert special in care, pe scena alaturi de baieti vor urca unele dintre cele mai bune voci de la noi. Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Alexandra Usurelu si Julie Savuica vor canta fiecare cate o piesa dintre cele mai cunoscute ale trupei Vunk.Concertul "O seara cu VUNK", ce va avea loc pe 1 martie, in Tribute (Calea Victoriei, nr.118), de la orele 23:00, se anunta a fi unul dedicat in special femeilor, care, in plus, vor primi un cadou la intrarea in club.

"Ne-am gandit sa facem din concertul de pe 1 martie un fel de ritual sa vina primavara mai repede, mai ales dupa asa o iarna. Am invitat si "ajutoare" , ca vorba aia "cu o voce nu se face primavara", asa ca o sa cantam duete cu niste voci speciale din muzica romaneasca. Pe langa acestea, vom face un duet si cu o fana, dar ea nu stie acest lucru, inca. Pe 1 martie, suntem pusi pe cadouri, publicul feminin o sa primeasca un martisor personalizat, la intrarea in club." ne-a spus Cornel.

Daca vrei sa petreci "O seara cu Vunk", vino joi, 1 martie, in Club TRIBUTE, incepand cu orele 23:00!
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

7 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD