Mii de fani au aplaudat trupa Holograf la concertul "Love Affair"

webmaster / marşi, 28 feb 2012
holograf

"Love Affair", concertul extraordinar semnat Holograf, ce a avut loc vineri de Dragobete, a adunat mii de fani infocati ai trupei, care au cantat impreuna cu baietii fiecare piesa.In jurul orei 20:00 a inceput toata "nebunia" pe scena Salii Polivalente, unde concertul in sine, spectacolul de lumini si numeroasele surprize au tinut publicul in picioare.

La jumatatea concertului, in aplauzele publicului, celebra soprana Angela Gheorghiu a urcat pe scena, interpretand intr-un mod inconfundabil alaturi de Holograf, piesa "Nu mai e timp". Momentul a fost unul extrem de apreciat de fanii aflati in sala iar ropotele de aplauze pareau sa nu aiba final.

In timpul concertului, Holograf si-a incantat fanii cu numeroase piese, atat hit-uri mai vechi cat si piese de pe noul album "Love Affair": "Roua Diminetii", "Daca vrei", "Daca noi ne iubim", "Primavara incepe cu tine", "Dragostea mea", "Singur pe drum", "Ochii tai" si multe altele.

Foto: Irina Stanescu
Foto: Publimedia
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

6 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD