Marul de Aur si EuropaFest au o invitata speciala: D'Lys din Marea Britanie

webmaster / luni, 12 mai 2014
 
afisMarul de Aur si EuropaFest au o invitata speciala, D'Lys din Marea Britanie, ce ne va incanta vineri, 16 mai, incepand cu ora 19:00.

Uimitoarea cantareata si compozitoare D'lys a incheiat anul 2013 in fata unui public impanzit de vedete la Gala Celebritatilor de la Old Vic Theater, gazduita de actorul Kevin Spacey.

Artista a fost apreciata de BBC National Radio, care a descris-o ca "superba", iar album sau, "Find Me An Angel", scris impreuna cu Robin Barter - producator de succes, responsabil si de albumul lui Sonique "Hear My Cry", distins cu discul de platina pentru vanzari, a fost preamarit. Vocea sa obsedant de frumoasa, completata de o trupa talentata, melodii atragatoare si versuri emotionante, a captivat publicul britanic in locuri prestigioase, precum The 02 Academy sau The London Bush Hall.

Trupa a cantat alaturi de nume arhicunoscute, incluzand trupa lui Joe Stone, "Yes Sir Boss", Leo - vocalistul trupei The Streets, detinatoarea mai multor discuri de platina pentru vanzari, dar si de senzatia din Orientul Mijlociu, Yasmine Hamden.

-Dilys Uwagboe - voce
-Adam Green - chitara
-Margaret Jane Fraser - vocalist sustinator
-James William Wellsted - tobe
-Christopher David McGrath - bas
-Tom Turner - pian
-Jonathan Edward Walters - chitara acustica


Mai multe detalii...


Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

6 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD