www.muzica9.ro Web analytics

Laura Pausini ne aduce un album Inedit(o)

webmaster / marşi, 15 nov 2011
pausini

Pe data de 11 noiembrie Laura Pausini si-a lansat cel mai recent album sub casa de discuri Atlantic Warner Music, denumit 'Inedito'.Albumul contine 14 piese, fiind cel de-al 11-lea album lansat de Laura Pausini. Pe langa discografia impresionanta catareata italiana mai are in palmares 45 de milioane de discuri vandute la nivel mondial, dar si 4 premii Grammy.

Inregistrat in Londra, Los Angeles si in San Francisco, 'Inedito' este produs chiar de Laura Pausini impreuna cu Paolo Carta, Daniel Vuletic, Simone Bertoletti, Celso Valli, Corrado Rustici si Nick Ingman.

Primul single, ' Benvenuto'( versiunea spaniola 'Bienvenido') a fost scris de Laura Pausini, cu contributia lui Niccolo Agliardi pentru versuri si Paolo Carta pentru muzica.
'Inedito' este un album personal, care vorbeste despre perioada in care Laura s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a medita, pentru a se dedica persoanelor si lucrurilor pe care le iubeste.

Marea majoritate a pieselor de pe album au luat nastere din cele mai intime trairi ale artistei : o piesa este dedicata unui prieten care a incetat din viata prematur ( ' Ti Dico Ciao/ Te Dico Adios' ) iar piesa ( 'Tutto Non Fa Te/ Lo Que Tu Me Das' ) este dedicata mamei sale.

Printre cele mai importante colaborari de pe album se numara cele cu Gianna Nannini si Ovano Fossati, doi dintre cei mai importanti artisti din Italia.

Insa surprizele nu se opresc aici. Turneul de promovare al albumului 'Inedito' va debuta pe 22 decembrie la 'MediolanumForum' din Assago, in apropiere de Milano si se va intinde pe o perioada de un an, cuprinzand mai mult de 100 de concerte.
Turneul va fi unul mondial, Laura Pausini avand programate concerte din Mexic pana in Marea Britanie, Costa Rica sau Franta.

Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

9 vizitatori si 1 membri sunt acum pe site:

tbastoni
Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169