Lansare Byron @ Club A

webmaster / miercuri, 14 sep 2011
byr

Pe 21 septembrie, de la ora 23:00, intra in retea alaturi de Byron! Dupa aparitia la festivalul Club A din primavara, trupa revine in legendarul club bucurestean cu un concert special!Byron vor lansa noua versiune a site-ului www.byronmusic.ro.
Noul site a fost realizat de Webstyler, agentie mereu premiata la festivalul Internetics.

Din playlist nu vor lipsi piese de pe primele doua albume, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, dar nici "noi piese vechi" de pe cel mai recent album Byron, "Perfect".

Acesta contine 16 melodii romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, adaptate si reinterpretate in varianta Byron.

Byron declara: "Dupa ce vara asta ne-am tot plimbat pe la festivaluri, revenim in Bucuresti cu un concert la Club A. Daca ti-era dor de noi, ne gasesti pe scena clubului pe 21 septembrie, incepand cu ora 23:00. Pentru o noapte, Club A va deveni No Man's Land. In plus, vom inaugura noul site. Si cine stie ce alte idei ne mai vin."

Pretul de intrare este studentesc: 10 lei.

Trupa lucreaza in prezent la piese noi, pentru urmatoarele doua albume de studio, si pregateste lansarea mult-asteptatului DVD Live Underground.

Acesta a fost filmat toamna trecuta in salina de la Turda si va contine concertul electric sustinut in amfiteatrul din mina Rudolf, setul unplugged de pe insula de sare si un documentar despre salina prezentat si narat de Marius Florea Vizante. Materialul va fi lansat, de asemenea, si in format Blu-Ray.

Incepand cu luna octombrie trupa va putea fi revazuta la teatrul Metropolis din Bucuresti, unde alaturi de Nicu Alifantis va asigura muzica live pentru spectacolul "Nevestele vesele din Windsor" in regia lui Alexandru Tocilescu.

Trupa byron este alcatuita din Dan Byron (voce, flaut, chitara acustica), 6fingers (clape, voce, chitara acustica), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Vlad Bolborea (tobe).
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

4 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD