Kamelia feat Doc Slim - Fresh new R&B Remix

webmaster / joi, 07 feb 2013
 
kamelia docKamelia a simtit ca are nevoie de putina savoare R&B si l-a invitat pe Doc Slim sa realizeze impreuna remixul piesei Break it down, lansata cu ocazia aniversarii a 100 000 de fani pe pagina de Facebook, in luna noiembrie.

Doc Slim unul dintre cei mai originali debutanti in muzica romaneasca din 2012, si a acceptat cu plăcere provocarea, mai ales ca atat Kamelia cat si George Hora sunt printre artistii cei mai apreciati de catre el.

Cum s-a nascut ideea unui remix? Ne spune chiar Kamelia: "Cand am lansat piesa Break it down, DOC a fost foarte entuziasmat, si s-a indragostit e loc de "beat-ul" ei. Spunea ca este mai "aproape de sufletul lui" :) Astfel cand m-am gandit la un remix pentru piesa am stiut ca DOC Slim va fi cel mai potrivit pentru asta. De la idee pana la realizare timpul a fost scurt deoarece atmosfera din studio a fost foarte creativa si relaxata."

Doc Slim a lansat primul single Move your body in luna noiembrie si acum pregateste proiecte noi ce vor aduce un suflu proaspat de R&B in muzica romaneasca. Kamelia si Doc Slim se afla la prima colaborare, dar dupa cum merg lucrurile, s-ar putea sa nu fie ultima. Remixul piesei Break it Down a fost realizat de catre George Hora la Sudio 66.
A fost unul dintre cele mai inalte niveluri de profesionalism pe care le-am vazut in industrie. Experienta a fost pe cat de intensa, pe atat de relaxanta. Kamelia si George Hora m-au inspirat sa devin un "eu" mai bun, a declarat Doc Slim.
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

10 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD