Horia Brenciu & Julie Mayaya - Kiss on My Lips

webmaster / luni, 11 feb 2013
 
brenciujullieHoria Brenciu a lansat impreuna cu Julie Mayaya, castigatoarea concursului Vocea Romaniei,piesa Kiss on My Lips, ce face parte de pe noul album Horia Brenciu, "40".

Horia Brenciu a declarat:
"De mai bine de jumatate de an, mai am o fata. Ea se numește Julie si sunt tare mandru de ea. Colaborarea noastra nu este o intamplare. Inca inainte de a castiga trofeul "Vocea Romaniei" i-am spus ca vreau sa lucram impreuna. Ei bine, ne veți vedea pe amandoi in primavara asta in toate cele 15 concerte din tara, dar si in reprezentatiile de la Sala Palatului! Asadar, Kiss on My Lips este prima piesa impreuna cu Julie, dar in acelasi timp este si primul single de pe albumul 40!"

Julie Mayaya a precizat:
"Traiesc intens visul vietii mele: un amalgam de emotii, o multitudine de lucruri frumoase in premiera pentru mine: colaborarea cu Horia, lansarea unei piese, turneul din martie, Sala Palatului… Daca in timpul concursului aveam ca si proba principala cantatul live, acum m-am confruntat cu o alta provocare: cantatul in studio. Rezultatul: "Kiss on my lips" este continuarea a ceea ce multi au crezut s-a terminat in decembrie, frumoasa echipa Horia Brenciu si Julie Mayaya. Abia astept sa ne vedem la Sala Palatului si in cele 15 orase din tara sa facem ce ne spune inima!"
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

7 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD