Holograf revine cu un nou single "Cat de Departe" (Audio)

webmaster / miercuri, 04 apr 2012
holograf

Noul single a fost lansat astazi in cadrul emisiunii Europa Express, realizata de George Zafiu.Extras de pe materialul discografic "Love Affair", noul single s-a auzit astazi live in studioul Europa FM.
"Am ales impreuna cu fanii nostri numele piesei pe care am lansat-o astazi. Am facut un sondaj atat pe contul nostru de Facebook cat si pe contul Europa FM, iar fanii au votat aceasta piesa.", a declarat Edi Petrosel, tobosarul formatiei.

Membrii trupei au anuntat in premiera faptul ca la inceputul lunii noiembrie vor avea un nou eveniment la nivelul concertului de la Sala Polivalenta din luna februarie: "In partea a doua a lunii noiembrie vom face un nou concert, inca nu am identificat locatia, asa ca ii rugam pe fanii nostri sa ne ajute cu o propunere. La concertul din toamna il vom avea invitat pe Nutu Olteanu." Noul single semnat Holograf, "Cat de departe" se va auzi incepand de astazi la Europa FM.

Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

4 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD