www.muzica9.ro Web analytics

Efecte pirotehnice spectaculoase la Balkanik Festival

Siena / luni, 19 sep 2011
balcan

In perioada 23-24 septembrie, la Gradina Uranus, cea mai mare petrecere balcanica din tara, la care vor participa trupele Baba Zula, Mahala Rai Banda, Ternipe, Salijevic Orkestar si Taraf de Haidouks.Astfel, incepand cu ora 19:00 (vineri) si ora 18:00 (sambata), evenimentul va avea o atmosfera balcanica autentica!

Trupele mentionate sunt recunoscute la nivel international pentru muzica traditional balcanica. Ele se reunesc in cadrul acestui eveniment pentru a prezenta ce inseamna muzica de calitate, veche, transmisa din generatie in generatie.

Castiga o invitatie la Balkanik

In plus, evenimentul va aduce in atentia publicului cultura si simbolurile balcanice. Paul Hitter, artist recunoscut international, va avea o expozitie de pictura in cadrul Festivalului Balkanik! Stilul sau reflecta traditii, motive si mitologii romanesti, tiganesti si balcanice.

Si Trupa Crispus va fi prezenta la Balkanik! Acestia transforma jocul cu focul in spectacole magnifice in care combina pirotehnia cu acrobatia, creand efecte vizuale unice.

Pe langa toate aceste componente, festivalul va contine si un targ, unde mestesugari si artisti vor expune diverse produse cu tematica, in fiecare zi, incepand cu ora 14:00.

Rezultatul acestui mix cultural este un concept original, un loc unic, spaţiu al exprimarii libere, ingeniozitaţii si non-conformismului. Un eveniment pentru toti cei care vor sa inteleaga cultura si muzica balcanica.

Festivalul va fi prezentat de George Pistereanu, cunoscut pentru rolurile din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", regia Florin Serban, si "Loverboy", regia Catalin Mitulescu.


Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.balkanikfestival.ro si www.facebook.com/balkanikfestivalro.

Ne mai puteti contacta pe adresa de e-mail contact@balkanikfestival.ro sau la numarul 0733 026 214.
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

6 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169