Diana Matei lanseaza "Of ce dor, ce chin, ce jale"

webmaster / luni, 26 mar 2012
diana

Diana Matei lanseaza miercuri, 28 Martie, de la ora 20:00, in ambianta sofisticata a Casei Vernescu, din Calea Victoriei nr 133, albumul 'Of ce dor, ce chin, ce jale!'. Acesta este un proiect all style fusion, caracterizat printr-un melanj de genuri muzicale, menit sa aduca in atentia publicului tanar melodii lautaresti carora li s-a adaugat o nuanta moderna.Evenimentul se anunta a fi unul plin de surprize, iar gazda acestuia va fi nimeni altul decat simpaticul Mihai Morar.

'Acest album ma reprezinta in totalitate. Are energie, e dinamic, dar pastreaza in acelasi timp acea nota traditionala prin care ne-am facut remarcati. Este un proiect original, cu un aer proaspat, pe care sper sa il savureze toti cei ce iubesc muzica adevarata', a declarat Diana Matei.

Albumul contine 12 piese printre care se numara melodii celebre precum 'Mocirita', 'Daca zici ca ma iubesti', 'Tu esti floarea vietii mele', dar si creatii proprii ale artistei, realizate impreuna cu Taraful Cleante, printre care deja celebra 'De trei zile'. Diana Matei creaza si canta alaturi de Taraful Cleante, in frunte cu Marian Cleante.

'Intregul album este realizat cu ajutorul Tarafului Cleante, fara de care nu as fi reusit sa fac acest pas important al carierei mele. Orchestratia proiectului a fost asigurata de catre ei iar eu practic a trebuit sa dau acceptul pentru ideile propuse de acesti muzicieni de exceptie, cu care lucrez de la inceputul carierei mele', povesteste artista.

Albumul 'Of ce dor, ce chin, ce jale!' este o initiativa curajoasa, plina de inspiratie, care va face deliciul publicului meloman.

Credit foto: Sebastian Enache
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

8 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD