Coyote la ceas aniversar!

Siena / marşi, 06 sep 2011
coiot

La inceput de toamna, in prag de incepere a noului an scolar, va anuntam cu placere si multa mandrie, ca avem un scolar care implineste frumoasa varsta de 7 anisori!Ati ghicit despre cine este vorba?

Coyote Cafe!

Acum 7 ani, pe 9 septembrie, se deschidea pe Calea Victoriei unul din primele cluburi de muzica live din Bucuresti, Coyote Cafe.

Coyote s-a dovedit a fi gazda perfecta a trupelor de cover-uri si nu numai, care au concertat pe scena acestuia, fiind locul de intalnire preferat a celor ce iubesc muzica buna si unde, spun ei, se simt "acasa".

Clubul este locatia ideala sa iesi cu prietenii, sa petreci cu colegii, sa-ti faci noi prieteni, sa canti la karaoke si sa traiesti muzica la maxim la concertele saptamanale.

Pe 9 septembrie, anul acesta, Coyote Cafe va fi celebrat cu un concert de exceptie al trupelor Jukebox si Marfar. Startul petrecerii va fi dat de noii prieteni de la Compania 7.

Let' s celebrate!

Rezervari si informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon 0724011135, pe site-ul official al locatiei www.coyotecafe.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/coyotecafero

Promo:


Jukebox @ Coyote Cafe:
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

6 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD