www.muzica9.ro Web analytics

Aylin a lansat teaserul pentru videoclipul piesei CLOUD

webmaster / luni, 12 nov 2012
 
aylinAylin lanseaza oficial teaserul videoclipului CLOUD, piesa compusa de Bazooka si Christie de la Moonlight Breakfast.

In regia lui Razvan Marinescu, videoclipul va avea premiera pe 15 noiembrie, la Club Collage (Bd Ion Mihalache), de la ora 17:00, eveniment in cadrul caruia Aylin va sustine si un concert alaturi de trupa ei, The Lucky Charms.

"Sunt foarte mandra de album in general, e un proiect foarte personal la care muncesc de un an de zile. Videoclipul nu putea fi nici el altfel decat personal, asa ca impreuna cu regizorul Razvan Marinescu, am decis sa-l filmam chiar in satul bunicii mele, acolo unde imi petreceam vacantele cand eram mica", declara Aylin.

Tot pe 15 noiembrie, artista isi lansesaz─â si site-ul oficial, aylincadir.ro. Mai mult decat o sursa de informare, platforma online va fi locul in care Aylin va tine o stransa legatura cu fanii ei.

"Locurile in care performez de obicei sunt cluburi si sali de teatru. Nu sunt chiar sufragerii, dar spre deosebire de festivaluri, atmosfera aici e una destul de intima si dinamica e mult mai interactiva. E un sentiment pe care am vrut sa-l am dincolo de experienta de 120 minute de spectacol, astfel incat site-ul o sa-mi permita sa fac tocmai asta."

Si ca un cadou pentru fanii ei din online, toti cei care intra de astazi pe aylincadir.ro isi pot lasa adresa de mail pentru a vedea in exclusivitate videoclipul CLOUD cu o zi inainte de lansarea oficiala.
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

30 vizitatori si 1 membri sunt acum pe site:

ctawenckmar
Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/stiri/index.php on line 169