L.A.

Categorie: Muzica romaneasca
Gen: Dance

Biografie

rupa L.A s-a infiintat in anul 1998 la initiativa lui Liviu Varciu si a lui Aurelian Ciocan (de aici si initialele care au dat numele brand-ului), dupa care l-au atras in acest proiect muzical si pe Adrian Zainea, ei fiind fosti colegi de scoala, buni prieteni si vecini.

La un an de la infiintare adica in 1999, au fost produsi de Casa de Discuri Alpha Sound, care a lansat pe piata muzicala albumul “Femeia”, si pentru care care vindut in 600.000 de exemplare, batand toate recordurile in vinzari de pina atunci de pe piata muzicala romaneasca.

Au urmat albumele, marca L.A, care au beneficiat de acelasi succes rasunator in materie de vinzari unitati:

- 2000 - “Toata viata mea” (vindut in 100.000 unitati); “Numai tu”, “Fara Tine”;
- 2001 - “Ochii tai” – vindut in 600.000 unitati;
- 2002- “L.A CLUB” si “Hiturile L.A” – peste 100.000 unitati.

In anul 2002, trupa L.A a decis sa-si schimbe radical stilul muzical si imaginea si sa abordeze un “sound dance” caracteristic, atunci au produs impreuna cu Casa de Discuri Music & Music primul album dance, marca L.A, intitulat “L.A Club” si, tot in 2002, au scos un album intitulat “Hiturile L.A”.

Tot in acesta perioada s-au ocupat mai mult de P.R-ul trupei si au publicat o carte despre viata si cariera lor– intitulata “Toata viata mea”-in colaborare Andrei Rosu care era imperios necesara datorita numarului mari de fani pe care trupa ii mai are si astazi in protofoliu.

De-a lungul carierei lor, au avut 6 turnee nationale, si 3 turnee internationale in: Statele Unite ale Americii, Germania si Canada, unde au cintat pentru comunitatile de romani si nu numai. In Germania au avut peste 1.500 de spectatori adunati in cel mai vestit club de noapte din Frankfurt.

Au fost nominalizati si au obtinut ca premiu in anul 2001 – “Cel mai bun album de muzica de petrecere” – PREMIILE INDUSTRIEI MUZICALE ROMANESTI iar in 2003 au obtinut premiul pentru “Cel mai indraznet proiect muzical al anului 2003” – ALP.

ComponentaLiviu Varciu

1.Data si locul nasterii: 17 martie 1981 – Constanta
2.Semn zodiacal: Pesti.
3.A absolvit Cursurile Scolii Populare de Arta – Sectia de Canto, stie sa cinte la pian si la corn ( 7 ani);
4.Hobby-uri: sporturile extreme si animalele.
5.Ce parere are despre colegii sai: Ache (ref. Aurel) este foarte calculat si foarte echilibrat din punct de vedere financiar, iar Adi (ref. Adrian) este vesnic indragostit si chiar iubeste cu pasiune muzica.

Aurelian Ciocan (ACHE)

1.Data si locul nasterii: 6 aprilie 1980 – Constanta;
2.Semn zodiacal: Berbec.
3.A absolvit Cursurile Scolii Populare de Arta – Sectia de Canto, stie sa cinte la pian si la corn (5 ani); A absolvit Liceul de Arta – Constanta;
4.Hobby-uri: fotbalul si creste purcelusi de Guineea.
5.Ce parere are despre colegii sai: Liviu nu trebuie sa faca nimic si-l plac toate fetele si admira foarte tare la el acest lucru, iar Adi este un tip OK, sociabil, inteligent si foarte echilibrat.

Adrian Zainea

1.Data si locul nasterii: 17 iulie 1980 – Constanta;
2.Semn zodiacal: Rac
3.A absolvit Cursurile Scolii Populare de Arta – Sectia de Canto, stie sa cinte la pian (5 ani) ;
4.Hobby-uri: sportul.
5.Ce parere are despre colegii sai: Liviu este un super baiat si este un prieten de nadejde pe care te poti baza oricand si Ache este foarte echilibrat in relatiile cu ceilalti.

DiscografieFemeia - 1999
Toata viata mea - 2000
Numai tu - 2000
Fara tine - 2000
Ochii tai - 2001
L.A. Club - 2002
Hiturile L.A. - 2002
In sufletul meu - 2003Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

7 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD