Bere gratis

Categorie: Muzica romaneasca
Gen: Pop-Rock

Poze (43) Versuri (7)

Biografie

Cvintetul pop-rock a fost creat in 1998 dar s-a lansat in adevaratul sens al cuvantului in vara anului 2000, odata cu albumul lor de debut intitulat «De vanzare».

Inca de la lansarea oficiala a acestui prim LP, intamplata intr-un «Club A» care a trebuit sa-si inchida usile pentru a stavili prea-numerosii fani, lansare la care au participat (pe scena, alaturi de cei cinci debutanti, ca o confirmare a potentialului acestora) Dan Bittman (Holograf), Laura Stoica si Silvia Dumitrescu, calea acestui grup a fost intr-o constanta ascensiune.

Numele formatiei i-a facut pe membrii sai invitati constanti ai majoritatii festivalurilor berii si nu numai. Tinerii rock-eri au traversat tara in lung si in lat, in multe orase fiind invitati sa cante de cate trei-patru ori pe an, fiecare recital Bere Gratis fiind, pentru public, un prilej de distractie adevarata.

Toate cele 6 single-uri («Ce misto», «Ultrafete», «Senor, senor», «Vino mai aproape», «Nebun» si mai noul «Strazi albastre») lansate de grup pentru sustinerea celor doua albume lansate pana in prezent (cel de-al doilea – «Vino mai aproape» in noiembrie 2001) au avut aceeasi rapida traiectorie ascendenta in toate topurile FM, fiind prezente pe locuri fruntase in Romanian Top 100. Videoclipurile acestor piese s-au difuzat in regimuri de heavy rotation la cele doua televiziuni muzicale din Romania. Presa scrisa s-a grabit sa aplaude aparitia si evolutia acestui nou grup care aduce un suflu proaspat pe scena rock romanesca.

ComponentaMihai Georgescu – voce
Robert Anghelescu – clape
Matei Damian Ulmu – chitara
Vlad Vedes – bass
Marian Saracu – tobe

Site oficial: http://www.beregratis.ro


Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

2 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD