ASIA

Categorie: Muzica romaneasca
Gen: Pop

Poze (22) Versuri (18) Stiri (1)

Biografie

Trupa A.S.I.A a fost infiintata in 8 martie 1999 si primul album "Inima mea" a fost lansat pe data de 18 decembrie a aceeluiasi an. Piesa cu acelasi nume ca si al albumului a devenit foarte repede un hit si a intrat in topul autohton al anului 2000.

18 iulie 2000 este data cand a fost lansat EP-ul "Periculos" la emisiunea PRO FM e aici, live din Tara De Vara PRO TV din Jupiter.

Intre lansarea celui de-al doilea album si celui de-al treilea, grupul a suferit o schimbare. Anemona paraseste A.S.I.A. si in locul ei apare Alexandra (care pe atunci avea 16 ani). De admirat este faptul ca aceasta schimbare nu a nascut un scandal (asa cum s-s intamplat cu alte trupe).

Ziua de 18 decembrie al aceluiasi an da nastere celui de-al treilea album A.S.I.A. intitulat "Nopti Albe". Concertul de lansare a avut loc pe 3 februarie in bucuresti.

Dupa succesul avut in turneul "IVECO LIVE 2001" apare un nou EP "Iubiri Adevarate" care contine o melodie live si super-hitul "Maine In Zori".

In 2002, dupa plecarea Alexandrei cu o bursa de studii in S.U.A., fetele sunt nevoite sa caute o noua colega, iar MediaPro si ProTv le ajuta prin realizarea turneului si emisiunii TV "Alege ASIA", care insotesc fetele prin tara in cautarea celui de-al patrulea "A". In cele din urma trupa este reintregita de catre Diana Alina.

ComponentaAnca Neacsu
Sorana Darclee Mohamad
Irina Nicolae
Diana Alina (ex: Anemona - Alexandra)

Site oficial: http://www.a-s-i-a.ro


Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

5 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD