Akcent

Categorie: Muzica romaneasca
Gen: Dance

Poze (24) Versuri (12) Stiri (17)

Biografie

Daca nu ar fi fost adevarata, cineva cu siguranta ar fi inventat aceasta poveste! Patru tineri incantatori si draguti, pe deasupra si talentati, fiecare avand drept pasiune muzica si un vis de urmat s-au cunoscut. Numele l-au pastrat, gandindu-se ca ei vor sti sa puna accentul cum trebuie pe muzica lor. In mai putin de un an de la schimbarea formulei, grupul a scos un album, care avea sa devina un al doilea album de debut si avea sa patrunda rapid in topuri. Aceasta este povestea incredibila a celor de la AKCENT !

"Ne place muzica rock, R&B, hip-hop, blues, techno etc. Am avut intotdeauna deschidere spre toate genurile muzicale, indiferent ce crede lumea. Probabil si pentru ca suntem firi deosebit de sociabile, comunicative, deschise spre nou, spre inedit", spune Adi. "Fiecare dintre noi stim cum stam cu vocea si, cand intram in studio, folosim exact acele parti care ne ajuta sa fim de fiecare data altfel si totusi sa ne pastram unitatea de stil."

ComponentaAdrian Sana
Nascut sub semnul Berbecului, pastreaza caracteristicile definitorii ale zodiei: adica perseverenta si pasiune. Pasiunea sa cea mai adanc inradacinata este muzica, dealtfel este DJ la un post de radio cu traditie ("Extrem de putine sunt momentele din zi in care nu ascult muzica, si acelea mi se par cele mai nesuferite si lungi!"). De asemenea se simte foarte atasat de luna decembrie, caci adora Craciunul. Dorinta sa cea mai fierbinte pe care vrea ca Mosul sa i-o indeplineasca este ca noul proiect AKCENT (pe care il vede realizat cat se poate de profesional din toate punctele de vedere) sa se bucure de succesul pe care il merita!

Mihai Gruia
Student in anul I la Facultatea de Filosofie si Jurnalistica "Spiru Haret". A practicat multe sporturi (se vede, nu?!) ca inot, rugby, judo, fotbal si... iar inot, dar s-a lasat de toate! Mama sa l-a convins sa-si inceapa cariera de model. Are reputatia unui tip care isi utilizeaza intr-adevar mintea, dar cate nu se petrec si in inima sa... Desi este cel mai tanar membru al grupului, stie sa discute despre aproape orice subiect cu aproape oricine. Din primele clipe in care il cunosti, te impresioneaza placut franchetea sa! Perfect pentru interviuri.

Marius Nedelcu
Este un Leu veritabil, dar care (stupefiant!) nu crede in zodii! Desi a venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Drept, a ajuns foarte repede la concluzia ca nu-i de el si ca se descurca mai bine in marketing. In prezent este instructor de spinning & funk. Ca mai toate starurile internationale, Marius si-a dovedit calitatile vocale cantand in corul bisericii. Dupa care, tot ca vedetele de prima mana, a continuat sa cante solo acapella si gospell in cadrul bisericii. Ce ar mai trebui sa stiti despre el?! A, ca mananca in disperare dulciuri!!!

Sorin Brotnei
Este din Baia Mare si a venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Arte Plastice (sectia Ceramica, Sticla si Metal!). O vreme a facut modelling si chiar ar fi putut face o cariera internationala, daca n-ar fi fost muzica, bat-o vina! S-ar putea sa aveti senzatia ca figura sa va este cunoscuta... Ei bine, nu este doar o senzatie: el reprezinta imaginea unui post de radio adorat de tineri! (ramane sa descoperiti doar care...). A facut prezentari pentru Doina Levinta, Pierre Cardin si reclame mass-media pentru Dialog si Sony. Crede in Dumnezeu si incearca sa citeasca din Biblie in fiecare seara!


Site oficial: http://www.akcent.rol.ro


Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

7 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD