AB4

Categorie: Muzica romaneasca
Gen: Rock

Poze (12) Versuri (12)

Biografie


AB4 este o trupa rock care, pe langa albumul iesit anul trecut si multe concerte, s-a implicat si in proiecte ca: coloane sonore pentru filme de scurt metraj fusion cu trupe de hip-hop (Verdikt) Soundgarden, Nirvana, Alice In Chains Sonic Youth sau noi venitele Blink 182, Limp Biskit au contribuit involuntar la formarea si cladirea trupei autohtone AB4.

Cu cate ceva din sus numitele trupe, cei patru baieti debuteaza pe plaja manelelor din Romania cu un sunet foarte sobru. Rifuri silentios chinuite, voci aproape ruginite si nois-uri ametitoare se impletesc armonios pentru a da un sunet final numit foarte simplu "Toxic". Cele 10 piese ale albumului lansat pe 10 noiembrie iti vor aduce in minte anii 90 din Seattle dar nu iti vor pereclita noua armonie de sunete ce ti-a fost impregnata de curand de catre "Take a look around" sau "Adam's song", ei propunandu-si doar sa te de-toxifice!

Formatia AB4 poatefi contactata la: ab4@mymail.ro.


ComponentaDoru (vocal)
Janin (chitara)
Cristina (chitara)
Bogdan (bas)
Dan (tobe) a.k.a. Beavis


Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

8 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD