Termeni si conditii de utilizare a site-ului Muzica9.ro


1. Introducere:

Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul Muzica9.ro. In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site Muzica9.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.


2. Reguli de utilizare

Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

- Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
- Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
- Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest gen
- Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

NOTA: Pentru o calitate cat mai buna a serviciului toate datele adaugate sunt verificate periodic de administratorul site-ului Muzica9.ro, iar daca acestea incalca termenii si conditiile de mai sus vor disparea de pe site.


3.Disclaimer

Firma care reprezinta Muzica9.ro si realizatorii acestui site nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

Sectiunile aflate in cadrul cuprinsului editorial prezinta punctele de vedere personale ale editorilor / vizitatorilor. Copyright-ul acestor materiale apartine autorilor. Reproducerea integrala sau partiala fara consimtamantul acestora se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sectiunile Stiri, Mp3 / Albume, Versuri, Trupe / Solisti si Poze / Videoclipuri sunt realizate fie pe baza informatiilor cu caracater public, preluate de pe site-urile oficiale ale artistilor respectivi, fie pe baza materialelor puse la dispozitie de catre acestia in mod direct sau prin reprezentanti. Raspunderea pentru continutul acestor rubrici le revine exclusiv persoanelor in cauza.

Forumul de discutii de pe site, precum si comentariile existente la diversele materiale publicate in sectiunile de pe site, prezinta exclusiv punctul de vedere al autorilor acestora, echipa Muzica9.ro neavand nici un amestec in redactarea continutului lor. De aceea, noi, echipa Muzica9.ro nu putem fi trasi la raspundere pentru nici o infractiune, conflict sau neintelegere rezultate din publicarea in rubricile respective. Copyright-ul acestor materiale apartine autorilor. Reproducerea integrala sau partiala fara consimtamantul acestora se pedepseste conform legilor in vigoare.

Adresele de email de pe care ne scrieti si continutul acestora NU sunt publice. Ele sunt si vor ramane private, deci puteti sa va simtiti in siguranta sa ne scrieti. Astfel ne faceti un mare serviciu, ajutandu-ne sa ne facem o privire de ansamblu asupra vizitatorilor nostri.


4. Copyright

Acest site, numele sau si tot materialul inclus este copyright © S.C. ARHEXIM S.R.L. (toate drepturile rezervate).

Materialele sunt destinate uzului personal. Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor internationale in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatie comerciala sau necomerciala decat cu acordul scris al autorilor.Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

6 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD