Politica de confidentialitate


Context

La data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul 2016/679 al Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ("General Data Protection Regulation" sau GDPR).

Prezenta notificare are drept scop informarea asupra operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal realizate de catre S.C. Arhexim S.R.L. Protectia datelor Dvs. este importanta pentru noi, iar gestionarea acestora se va face conform dispozitiilor si reglementarilor legii in vigoare.

Definitii

Conform prevederilor legale in vigoare, "date cu caracter personal" inseamna orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

"Prelucrarea datelor cu caracter personal" se refera la orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Identitatea si datele de contact ale operatorului datelor Dvs. cu caracter personal

Operatorul datelor Dvs. cu caracter personal este societatea S.C. Arhexim S.R.L. (numita in continuare "Arhexim" sau "noi"), cu sediul in Bucuresti, Str. Leonida nr. 28, parter, Sector 2, inregistrata la Reg. Com. cu nr. J40/2233/1993, cod fiscal RO3539388, telefon 0374.877.477, e-mail contact@htd.ro.

Date accesate

Operatorul site-ului colecteaza date despre accesarile site-ului www.muzica9.ro si le salveaza ca "Server-Logfiles". Sunt inregistrate urmatoarele date:
  • site-ul vizitat
  • ora in momentul accesarii
  • cantitatea de date trimise in octeti
  • sursa/referinta din care ati ajuns la pagina
  • browser folosit
  • sistemul de operare folosit
  • adresa IP utilizata
Aceste date sunt colectate de catre orice site web si folosesc doar scopurilor statistice si pentru imbunatatirea site-ului. Cu toate acestea, operatorul site-ului isi rezerva dreptul de a verifica retroactiv fisierele de istoric ale serverului, in cazul in care dovezile concrete indica o utilizare ilegala.

Nu colectam alte date cu caracter personal si nu folosim procese decizionale automatizate (incluzand crearea de profiluri) bazate pe datele Dvs. cu caracter personal.

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele Dvs. cu caracter personal sunt stocate pe durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate. Este posibil ca acestea sa fie stocate si ulterior, in scopul indeplinirii obligatiilor legale, fiscale sau contabile. De asemenea, datele inceteaza sa va mai fie stocate atunci cand va retrageti consimtamantul si daca legea o permite.

Cookies

Nu folosim cookies.

Prelucrarea datelor de catre terti

Site-ul www.muzica9.ro poate contine link-uri catre alte situri, pe care nu le controlam si care pot avea o politica diferita de confidentialitate. Nu suntem responsabili cu privire la continutul acestor site-uri si nici la modul in care aceste site-uri terte colecteaza, prelucreaza sau difuzeaza datele Dvs. si va rugam sa cititi cu atentie politicile si termenele si conditiile fiecarui site pe care il vizitati odata ce ati parasit site-ul www.muzica9.ro.

Transferul datelor cu caracter personal in strainatate

Nu transferam datele Dvs. cu caracter personal in strainatate.

Drepturile persoanelor vizate
  • dreptul de acces la date: persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective
  • dreptul la rectificare: persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc, precum si completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare
  • dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant
  • dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, iar operatorul are obligatia de a sterge datele cu caracter personal fara intarzieri nejustificate in cazul in care se aplica unul dintre motivele prevazute de lege
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii: persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului restrictionarea prelucrarii datelor in cazurile prevazute de lege
  • dreptul la opozitie: in orice moment, persoana vizata are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia sa particulara, prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri
  • dreptul la portabilitatea datelor: persoana vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, in cazurile prevazute de lege
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice in privinta persoanei vizate sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
  • dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: persoana vizata are dreptul de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (Bucuresti, Bd. Gheorghe Magheru 28-30), respectiv de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.
Actualizarea politicii de confidentialitate

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta Politica de confidentialitate poate face obiectul unor modificari periodice, care vor fi evidentiate prin actualizarea site-ului. Va recomandam sa verificati aceasta pagina si, daca nu sunteti de acord cu modificarile, sa nu mai utilizati site-ul www.muzica9.ro.

Contact

Pentru orice intrebare cu privire la colectarea si prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile Dvs., va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@htd.ro.



Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE POZE VERSURI SONDAJE

Cine e online pe Muzica9.ro

9 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site.

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Politica de confidentialitate               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2019 by Muzica9.ro Developed by HTD