www.muzica9.ro Web analytics

Pagina  1 din 1
ChuChu

Newbie
2 mesaje

Un joc interesant

scris pe 4 ian 2009 19:47 de ChuChu

Salut,

Am onoarea de-a va prezenta un joc RPG, cel mai indragit din Romania.

Este vorba de www.povesteanoastra.ro : Poveste de Cartier

Concept:
Te aflii in Romania zilelor noastre unde viata nu este deloc usoara, mai ales in cartier, unde, doar cei mai puternici supravietuiesc. Fara bani si respect esti un nimeni!
Tu esti personajul principal al acestui joc, si impreuna cu ceilalti membrii ai site-ului formati cartierele celor mai mari orase din Romania. Scopul fiecaruia este de a supravietui, de a se imbogati pentru a putea duce o viata luxoasa si de a fi respectat de ceilalti.
Aici intri intr-o lume a crimei unde ceilalti membrii pot fi prietenii sau dusmanii tai. Poti alege cariera unui Afacerist cu aspiratii de a ajunge intr-o zi cel mai bogat om din tara sau poate chiar Presedinte.
Sau poti fi un Baiat de Cartier cu curaj si motivat sa ajungi cel mai temut si mai respectat cap de mafie din Romania.
Daca vrei sa fi Politist, atunci poti alege aceasta cariera si drumul tau te va duce pe urmele criminalilor cu speranta ca vei ajunge intr-o zi comandantul fortelor de politie.

Actiune:
Imediat cum intri in lumea cartierului, pericolele te pandesc la tot pasul. Crime, furturi, jafuri armate, batai de strada, jocuri de noroc ilegale, furturi de masini, trafic de droguri si bautura, gasti rivale, tribunal, inchisoare, curse de masini ilegale, afaceri mai mult sau mai putin legale. Aici in Poveste De Cartier doar cei mai puternci supravietuiesc!!!
Dar tine minte un lucru!
Singur nimeni nu supravietuieste in cartier! Fa-ti prieteni puternici pentru a-ti putea zdrobi dusmanii puternici. Intra intr-o gasca puternica pentru a creea carteluri puternice!
Ai curajul sa intri si tu in lumea cartierului?

Alege-ti orasul din care vrei sa pleci, alege-ti cariera pe care vrei sa o urmezi si ... ne vedem in cartier!
sus
Pagina  1 din 1


Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

20 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777