www.muzica9.ro Web analytics

Pagina  1 din 1
valisman

Guest

Plagiatul e comentat dar nu e sanctionat

scris pe 22 dec 2003 04:03 de valisman

Discutii despre plagiat au tot fost. Multe site-uri au exemplificat, emisiunile de specialitate au dezbatut, dar de sanctionat - nimeni.

Institutia UCMR - ADA nu are cum sa se autosesizeze pt. ca ei sunt interesati sa-si protejeze membrii, iar de fapt cei lezati sunt inregistrati la alte foruri specializate in alte tari.

Media a comentat si va comenta, dar posturile de televiziune si cele de radio continua sa promoveze piesele incriminate motivand ca au contracte ferme cu producatorii.

Atunci, D-nilor, considerati ca plaiul mioritic este un teren propice pt. a promova creatiile altora, usor ajustate si semnate de nume autohtone? :ganditor:
sus
bassplayer

Guest

Re: Plagiatul e comentat dar nu e sanctionat

scris pe 22 dec 2003 04:04 de bassplayer

Piata din Romania e aproape ignorata de artistii de afara. Artistii straini vand foarte putin in Romania... asta pt ca e plina piata de produse pirat, si atunci nu ii intereseaza ce se intampla aici.
Imi vine in minte exemplul Adidas:
Sunt pline tarabele de pantofi sport marca Adidas la 300 000 perechea, cu toate astea cei de la firma Adidas nu iau masuri. De ce? Pai ei oricum nu vand prea mult la noi...si cei care isi iau Adidas orijinali stiu unde sa ii caute si la ce preturi sa se astepte. In plus degeaba dau in judecata o firma ce ii pirateaza... celelalte se vor retrage in umbra si vor reveni... cand consumatorii nu vor mai cumpara porcariile din targ cei care le produc se duc spre alte piete.

Cand ascultatorii vor fi mai exigenti cu ce le intra pe urechi meltenii nu vor mai fi toata ziua pe TV.
Pana atunci:
doi lei dai, de doi lei iei
sus
Pagina  1 din 1


Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

18 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777