www.muzica9.ro Web analytics

Pagina  1 din 1
clubul_de_muzica

Newbie
19 mesaje

Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda

scris pe 19 iul 2016 18:15 de clubul_de_muzica

Clubul de Muzica.ro va propune un gand:
Cat de importanta este includerea copiilor, de la o varsta frageda, in activitati artistice interactive ca expozitiile de pictura sau concertele?
Pe langa studiul dedicat unui instrument, fie ca este vorba de pian, chitara, voce sau pensula, copilul trebuie expus, de mic unui mediu artistic cum sunt expozitiile sau concertele.
In momentul in care sunt expusi scenei, copii devin mult mai increzatori si isi pierd atat timiditatea cat si tracul. Desi unii vad educatia artistica drept un lux, activitatile creative simple pun bazele dezvoltarii copiilor.
A invata sa creezi si sa apreciezi o melodie, un cantec sau o lucrare de arta ( pictura sau sculptura) influenteaza in mod pozitiv urmatoarea generatie. Copiii, dezvoltandu-si astfel de activitati, devin sensibili si plini de compasiune.
De asemenea, studiile arata ca exista o corelatie intre arta si celelalte realizari ale copilului. Tinerii care participa in mod regulat la activitati artistice ca pictura, studiul unui instrument (pian, chitara) si cantatul ( ca exemplu: 3 ore pe zi timp de 3 zile pe saptamana in decursul unui an) au de 4 ori mai multe sanse de a face realizari academice in orice domeniu.

Prin intermediul concertului “Talente in afirmare” organizat de Clubul de Muzica.ro in data de 17 iunie, clubul si-a propus sa sarbatoreasca reusitele copiilor din anul scolar 2015-2016 intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Concertul a fost sustinut de 80 de copii si adulti care au prezentat mai multe genuri muzicale : de la piese de muzica usoara la lucrari de muzica clasica, jazz si piese din repertoriul copiilor.
Cu aceasta ocazie uram din nou : Felicitari copiilor cat si profesorilor indrumatori!
Despre Clubul de Muzica.ro
Clubul de Muzica.ro este o institutie privata de muzica si arte plastice ce ofera lectii de pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala si pictura, atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze. De asemenea, la sediul nostru din strada Diligentei nr.7 aveti posibilitatea de face studiu individual gratuit, si de a participa, de 2 ori pe an, la concertele organizate de Clubului de Muzica.ro.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Teodora Plopeanu
Telefon: 0736 577 110
Email:office@clubuldemuzica.ro / clubuldemuzica@gmail.com


13495025_1751300885148364_6025407776164473069_n.jpg (94.38 KB)
sus
Pagina  1 din 1


Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

26 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777