www.muzica9.ro Web analytics

Pagina  1 din 1
clubul_de_muzica

Newbie
19 mesaje

Lectii de Muzica la Clubul de Muzica.ro

scris pe 10 mai 2015 16:05 de clubul_de_muzica

Institutia cu profil aptitudinal "Clubul de Muzica.ro" s-a creat prin dorinta unei echipe tinere si entuziaste de profesionisti de a cultiva gustul pentru muzica si arte plastice.
ClubuldeMuzica.ro ofera lectii de pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala si pictura, atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze. Pe parcursul unui an de activitate institutia a inregistrat o activitate fructuoasa care a pus in valoare copii talentati si adulti ambitiosi.
In anul 2014, copiii inscrisi la ClubuldeMuzica.ro au participat la concursuri de specialitate unde de fiecare data au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila. De altfel,scoala de muzica privata a transformat visele copiilor in realitate prin intermediul concertelor care i-au familiarizat cu scena si emotia actului artistic. Concertele organizate de clubul de Muzica.ro au reunit de fiecare data peste 200 de persoane inscrise la cursurile oferite de institutia privata de muzica si a incantat publicul cu un repertoriu divers, incepand de la muzica clasica, pana la melodii moderne, piese de jazz, colinde sau muzica usoara.
Evolutia constanta, progresul preofesional si incurajarea tinerelor talente este stimulata prin auditii de clasa organizate trimestrial. Intr-o atmosfera muzicala placuta, asemanator seratelor interbelice, auditiile Clubului de Muzica.ro sunt incarcate de rafinament si un mediu familial distinct.

Doritorii de a-si descoperi talentul sau de a aprofunda un instrument sunt asteptati la Clubul de Muzica.ro de luni pana duminica intre orele 9.00 si 21.00.
Pentru informatii suplimentare legate de activitatile desfasurate consultati site-ul: www.ClubuldeMuzica.ro, calea cea mai sigura spre performanta artistica!

Date de contact
Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Ana Traci - Quality Assurance Manager
Telefon: 0736 577 110
E-mail: clubuldemuzica@gmail.com


afis.jpg (115.31 KB)
sus
Pagina  1 din 1


Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

27 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777