www.muzica9.ro Web analytics

Pagina  1 din 1
Guest

Guest

caut piesa house

scris pe 28 mar 2010 11:53 de Guest

Caut o piesa destul de recenta. De fapt cred ca este un mix pe o piesa mai veche, retro. Nu am retinut decat ceva cu "panamericano" si sunetul unei trompete. Ma obsedeaza!!Help!!
sus
Guest

Guest

Re: caut piesa house

scris pe 31 mar 2010 23:38 de Guest

si eu caut piesa asta, nu dau de ea... Poate cineva sa ne ajute putin?
sus
Guest

Guest

Re: caut piesa house

scris pe 5 apr 2010 17:39 de Guest

Caut o piesa destul de recenta. De fapt cred ca este un mix pe o piesa mai veche, retro. Nu am retinut decat ceva cu "panamericano" si sunetul unei trompete. Ma obsedeaza!!Help!!Formatia se numeste Yolanda Be Cool & DCUP si piesa este We no spesk Americano .Caut-o si o sa gasesti .
sus
Guest

Guest

Re: caut piesa house

scris pe 5 apr 2010 17:40 de Guest
Formatia se numeste Yolanda Be Cool & DCUP si piesa este We no spesk Americano .Caut-o si o sa gasesti .pardon speak
sus
alex_iulian_ro

Newbie
1 mesaje

Re: caut piesa house

scris pe 26 aug 2010 12:06 de alex_iulian_ro

caut si eu remixul la piesa din filmu SATRA loli phabay hop hop hop.........thx
sus
zukkkyyy

Veteran member
163 mesaje

Re: caut piesa house

scris pe 5 dec 2011 19:27 de zukkkyyy

Vizitati: http://marketglory.com/register/zukkkyyy

MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali.
Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie.
Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc.
Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor.
sus
Pagina  1 din 1


Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

15 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(deinit.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777

Warning: include(): Failed opening 'deinit.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/muzica9/public_html/forum/index.php on line 777