Perioada grea pentru Patricia de la Amadeus

webmaster / vineri, 03 iun 2011
amadeus

Patricia, cea mai mica dintre componentele trupei Amadeus trece printr-o perioada cunoscuta oricarui student roman: incearca sa se imparta intre facultate si munca.Patricia este studenta in anul 3 la Conservator si a inceput sesiunea de examene, care o solicita pe artista, aceasta fiind nevoita sa gaseasca un echilibru intre examene, concertele cu Amadeus si diverse colaborari.
Si momentan reuseste destul de bine, avand in vedere ca cele trei colege de trupa o sustin si programeaza concertele in week-end. Dupa terminarea sesiunii Patriciei, Amadeus vor pleca in turneu in Italia.

Patricia spune ca ar prefera sa nu mai doarma decat sa renunte la unul dintre proiectele artistice in care este implicate.

In mai Amadeus a inceput un parteneriat musical de durata cu "Dinner in the Sky" un concept nou adus in Romania de o trupa inovativa, fiind solicitate sa faca parte din show-ul care insoteste acest concept nou. "Dinner in the sky" este de fapt un restaurant neobisnuit: o masa de 22 de persoane ridicata de o macara la 50 m.

Desi pare un pic cam extrem, conceptul este foarte apreciat in strainatate, fiind implementat deja in 30 de tari, inclusiv in Romania, si a fost inclus in topul Forbes 10 Cele mai neobisnuite restaurante din lume. Conceptul s-a dezvoltat de la idea de restaurant, in prezent fiind extins la team-building-uri, nunti, dineuri de afaceri si evenimente de cultura.


Alte stiri

Andreea de la Amadeus va naste natural
Patricia Cimpoiasu suparata pe "E"-uri ...
Violonista de la Amadeus s-a apucat de pictura
Andreea si Patricia de la Amadeus s-au apucat de pictat
Andreea Runceanu (Amadeus) isi face cumparaturile la Londra
Andreea Runceanu, de la Amadeus, a primit cadou un weekend romantic la Londra
Amadeus, la un 1 an de Le Gaga!
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

25 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD