Madonna a lansat MDNA!

webmaster / miercuri, 28 mar 2012
mdna

Noul album de studio al Madonnei, intitulat "MDNA" dupa o abreviere a numelui sau de scena, a fost lansat oficial. Albumul este cel de-al 12-lea material discografic al cantaretei si primul de cand artista a semnat cu Interscope Records.Inregistrat in New York si LA, "MDNA" este rezultatul colaborarii dintre castigatoarea multor premii Grammy, Madonna si William Orbit ("Ray of Light"), Martin Solveig, The Demolition Crew, Marco "Benny" Benassi, Alessandro "Alle" Benassi, Hardy "Indigo" Muanza sau Michael Malih.

De-a lungul extraordinarei sale cariere de trei decade, Madonna, supranumita si "The Queen of Pop", a vandut peste 300 de milioane de albume in intreaga lume si detine recordul pentru cel mai de succes tuneu al unui artist solo. Este castigatoarea a noua premii Grammy, in calitate de artist, compozitor sau producator si a fost inclusa in Rock & Roll Hall of Fame.
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

22 vizitatori si 2 membri sunt acum pe site:

hfacecheaper, tbastoni
Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD