Fetita lui Adrian Despot curentata in plina strada!

webmaster / luni, 07 iun 2010
adi despot

Saptamana aceasta muzicianul si sotia sa au trait momente de cosmar dupa ce si-au vazut fetita curentandu-se in plina strada. Accidentul s-a produs in centrul vechi al Bucuresiului, mai precis pe strada Stavropoleos, unde Maia s-a curentat din pricina unor cabluri lasate neizolate.



"Eram la plimbare in Centrul Vechi, pe strada Stravopoleos, cu sotia si cei doi copii. Ei se jucau cu baloane, iar Maia a scapat un balon pe jos. Pe trotuar erau niste fire total neizolate. S-a curentat, si-a pierdut cunostinta cateva secunde, apoi a inceput sa planga", a declarat Despot.

Acum Adrian este hotarat sa-si faca dreptate si sa nu lase autoritatile sa scape basma curata. Dupa ce si-a dus fiica la spital, unde a fost tinuta sub supraveghere timp de 24 de ore, Despot a depus o plangere la politie. Acesta urmeaza sa ii scoata fiicei sale un certificat medico-legal pe care il va atasa dosarului, deschis la sectia 10 de politie, pe care il va inainta in instanta.





Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

16 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD