Antract sarbatoreste 25 de ani de activtate

webmaster / marşi, 30 mar 2010
antract

In data de 8 aprilie 2010 va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti un concert cu totul special, in care formatia ANTRACT va face o incursiune prin cei 25 de ani de activitate si isi va incanta fanii cu cele mai reprezentative piese din repertoriu.Cu aceasta ocazie, trupa va prezenta si albumului ce marcheaza cei 25 de ani de activitate, intitulat sugestiv "Live 25". Bobita, liderul formatiei Antract, a declarat:

"Asteptam cu nerabdare intalnirea cu fanii ANTRACT din Bucuresti, mai ales pentru faptul ca vom prezenta si albumul aniversar! Celor ce vor fi prezenti in Clubul Silver Church din Bucuresti le promitem un concert electro acustic de exceptie, un concertcare s-a bucurat de un mare succes in primele doua orase din turneul noastru depromovare. Nu vor lipsi piesele foarte cunoscute care vor fi cantate in varianta electrica".

Biletul de intrare este de 15 lei.
Pentru fanii formatiei care achizitioneaza la intrare CD-ul "Live 25" (pret 20 lei) biletul de intrare la concert va fi unul simbolic: 5 lei.

Alte stiri

Antract, videoclip in camion
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

25 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD