Akcent se pregatesc de lansarea celui mai nou single!

webmaster / joi, 19 ian 2012
akcent

In timp ce la nivel international single-ul lor anterior, 'My Passion' este in plina ascensiune in Marea Britanie, Germania, Austria si Elvetia, baietii se afla pe ultima suta de metri pentru lansarea hitului verii - 'I'm Sorry'.Versurile de dragoste sunt soptite atat de Adrian, Sorin si Mihai cat si de o voce senzuala de femeie, in limba araba. Melanjul exotic dintre acestea si ritmurile de club cu usoare influente orientale ne duc deja cu gandul la cele mai nebune petreceri in noptile fierbinti ce vor urma.

Piesa va fi lansata la finalul acestei luni, urmand sa se bucure foarte curand si de un videoclip pe masura, al carui scenariu este definitivat chiar in aceste momente.

Single-ul 'Feelings on Fire' se alatura celebrelor 'Kylie', 'My Passion', 'That's my Name' si nu numai, accedand la statutul de hit international. El se afla in plina ascensiune in topurile din Turcia si Grecia. Acest lucru se reflecta si in calendarul de concerte al trupei, care este din ce in ce mai incarcat. Printre urmatoarele locatii in care spectacolele marca Akcent vor infierbanta multimile se numara Pakistanul, Bahrainul, Polonia si India, acolo unde vor sustine un nou turneu de doua saptamani.
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

21 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD