Akcent: cel mai lung drum de la Varsovia la... Varsovia

webmaster / luni, 31 mai 2010
accent

Acum aproximativ doua saptamani, baietii de la Akcent au sustinut un concert in Polonia la Varsovia, de unde au pornit cu emotii si nerabdare catre Sofia, unde ii astepta decernarea premiilor Balkan Music Awards.Ce s-a intamplat acolo, probabil ca stiti deja cu totii: Akcent s-au intors acasa cu doua trofee superbe dupa ce miile de oameni adunati in Piata Batemburg au cantat alaturi de ei "That`s My Name", confirmand inca odata ca titlurile de "Best Romanian Song of the Balkans" si "Best Group" au fost pe deplin meritate.

Dupa asa un succes, va asteptati probabil ca baietii sa isi acorde o mica pauza de odihna. Ei bine nu! Abia ce s-au intors in tara cateva zile ca au si pornit din nou la drum, de data aceasta spre teritorii mai calde. Sfarsitul saptamanii trecute a fost marcat de doua concerte incendiare, joi seara la Atena iar vineri seara - Aman - nou concert, un nou club, acelasi show de exceptie, care caracterizeaza de altfel fiecare aparitie live a baietilor de la Akcent. Iar drumul merge mai departe catre Beirut unde in aceasta seara Adi, Mihai si Sorin vor concerta pentru fanii libanezi.

Si pentru ca Polonia a fost printre primele tari care au deschis lunga lista de succese internationale Akcent, este si un loc unde se intorc de fiecare data cu placere. Ca atare marti pe 1 iunie, dupa un drum care i-a purtat prin Sofia, Atena, Aman si Beirut, Akcent se intorc de unde au plecat acum 2 saptamani, Varsovia.

De la Varsovia la Varsovia si mergem mai departe. Urmatoarea tara care asteapta nerabdatoare un concert Akcent este Egipt, unde vor ajunge la finele saptamanii urmatoare. Iar venirea oficiala a verii Adi, Mihai si Sorin o vor sarbatori cu "inaugurarea" unui nou teritoriu... de fapt, a unui nou continent.

Baietii vor pleca pentru prima data in... INDIA, unde sunt asteptati cu nerabdare pentru a sustine nu unul, nici doua, ci TREI CONCERTE.

Din ce in ce mai departe, tara dupa tara, povestea realizarilor internationale ale baietilor de la Akcent, desi atat de numeroase deja, pare sa fie abia la inceput.

Alte stiri

1001 de nopti dance cu Akcent!
Rock Your School cu INNA, Alex, Akcent sau chiar Blaxy Girls
Adi Sina lanseaza videoclipul "I Can't Live Without You"
Voteaza-ti artistul preferat la Balkan Music Awards 2011
AKCENT in turneu international cu My Passion
Radio 21 lanseaza in premiera Akcent - "Spanish Lover"
Akcent - o luna a premierelor - India, Uzbekistan si Pakistan
Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

19 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD