|
HYMrock Junior member 34 mesaje |
rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-2000scris pe 14 mar 2006 23:48 de HYMrockhmmmm deci ce spuneti? |
|
| sus |
|
wonderwall Newbie 13 mesaje |
Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-2000scris pe 21 mar 2006 11:58 de wonderwallhmmmm deci ce spuneti? eu zik k shi rock'u anilor 70-80 era acceptabil..ku toate k avea o tenta de rock'n'roll !!! akum nu prea mai gaseshti asha ceva poate la ac/dc ... |
|
| sus |
|
kaloo Veteran member 160 mesaje |
Re: Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-20scris pe 21 mar 2006 15:08 de kalooeu zik k shi rock'u anilor 70-80 era acceptabil..ku toate k avea o tenta de rock'n'roll !!! akum nu prea mai gaseshti asha ceva poate la ac/dc ... ac dc ok...in rest n-am prea auzit |
|
| sus |
|
dd Guest |
Re: Re: Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor9scris pe 25 apr 2006 15:34 de ddTenta rock`n`roll? , o fi asta marea influenta , dar nu cred ca ai idee despre ce vorbesti . Anii 60-70-80 au fost perioada de aur a rock-ului si pot spune ca pana acum 10 ani s-a facut muzica frumoasa in acest gen , dar s-au cam oprit lucrurile . Atunci era rock , acum cu mici exceptii este kkt. PS: Ce ma amuza roacarii astia ad3varati cica , ce nu stiu macar ca genul are aproape 50 de ani ... |
|
| sus |
|
Mindstorm Guest |
Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor9scris pe 25 apr 2006 22:06 de MindstormSigur rockul din zilele de astazi este mult mai dezvoltat , formandu-se foarte bine shi metalul, de aceea gama rockului se mareshte. Eu ca asc de metal prefer mai mult cele din '90-2000, dar sa ne gandim putzin l metallica care nu se compara ultimul album cu celelalte kre sunt de-a dreptu mseriashe! |
|
| sus |
|
euuu Guest |
Re: Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-20scris pe 12 mai 2006 22:59 de euuu@Mindstorm:fiecare cu gusturile lui . Problema sta in felul ca nu numai metallica a decazut ci o groaza de formatii care atunci aveau lumea la picioare acum traiesc in anonimat , asta e . Ai dreptate ca metalul s-a dezvoltat foarte mult , dar parca si acesta suna mai bine prin `85 - `95 , dar este o parere manelist Chiar nu inteleg de ce nu ste poate purta o discutie linistita pe acest forum , nu a spus nimeni nimic rau de manele , dar apari tu ca sa strici si thread-ul acesta . Ignorati-l va rog , este muuult mai bine , deja a primit destula atentie |
|
| sus |
|
Locke Guest |
Re: Re: Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor9scris pe 24 iun 2006 23:32 de LockeEu sunt mai mult cu rockul din anii 80-90 si sunt de parere ca cel actual cu bullshit bands de genu linkin park sau mai stiu eu ce trupa care pretinde k canta rock klumea este o rusine pentru acest gen muzical . Imi pare foarte rau pentru Metallica pentru ca sunt un foarte mare fan insa nu pot sa ascult melodiile de dupa 95 pentru simplul motiv ca sunt oribile. |
|
| sus |
|
lavi_diddle Newbie 12 mesaje |
Re: Re: Re: Re: rockul anilor 70-80 sau rockul aniscris pe 6 aug 2007 00:26 de lavi_diddlezicea cineva k johnny cash cu ghitara acustica era mai rau decat sepultura..,.am inceput sa rad,si chiar asa e !nu se compara muzica rock veche cu toate onomatopeele din zilele noastre...,si muzica rock nu te face mai interesant,trb sa o simti,sa transpiri in palme ,sa o traiesti,si dupa parerea mea prea putine trupe de rock mai fac asa ceva.. |
|
| sus |
|
myself2987 Newbie 6 mesaje |
Re: Re: Re: Re: Re: rockul anilor 70-80 sau rockulscris pe 21 sep 2007 13:08 de myself2987categoric rock-ul anilor 70-80....poate si 90...asta daca ma gansec la nirvana,scorpions,him.....dar daca zic deep purple,metallica,oasis,pink floyd,led zeppelin..categoric zic 70-80 |
|
| sus |
|
Locke Guest |
It lives no morescris pe 12 ian 2008 23:09 de LockeInteresant ca trupele din ziua de azi parca nu mai au acel "Je ne sais quoi" al metalului care te face sa le asculti si sa simti cu fiecare celula a fiintei tale ca intr-adevar esti rocker. Ce mult as fi vrut sa traiesc cand gigantii rockului inca mai cutreierau pamantul...sa prind un concert AC/DC sau Pantera sau Death...visul meu de-o viata...de neimplinit... METAL KILLS |
|
| sus |
|
...MDA Guest |
Re: It lives no morescris pe 14 ian 2008 20:06 de ...MDALOCKE..TU CE FORMATII ASCULTI...?CA SPUI CA ROCKUL DIN ZIUA DE AZI ESTE ORIBIL |
|
| sus |
|
darth_traya Senior member 137 mesaje |
Re: Re: It lives no morescris pe 15 ian 2008 16:25 de darth_trayaLocke....cata dreptate ai...Chiar vorbeam zilele trecute cu cineva despre moartea metalului adevarat, al anilor 80-90. Cat de multe spunea, dar nu mai este. Nu mai exista azi trupe care sa faca ce facea Metallica in concert(am ascultat un concert de-al lor de 5 ori - nici un fals, nici vocal, nici instrumental). Dar nu e vorba numai de concrete, desi formatii ca Pantera, ACDC sau Slayer se pare ca erau atacate de grandomanie la modul grav, ci si de mesajul incredibil de clar, simplu si in acelasi timp plin de sensuri. nu se mai vede asa ceva. Si decaderea muzicii se vede si in randul fanillor rockului. Rockerii aceia "vechi", care nu mancau o saptamana doar ca sa mearga la un concert su ca sa faca rost de un album...nu mai sunt. Cred ca toata chestia asta se intampla din cauza internetului si a faptului ca toata lumea are acces la orice. Sad. Ceea ce e bine e ca mai exista tineri care nu au apucat acele vremuri dar le pretuiesc pentru ca parintii si fratii mai mari i-au invatat sa le pretuiasca. |
|
| sus |
|
Locke Guest |
Re: Re: Re: It lives no morescris pe 15 ian 2008 16:53 de LockePentru a raspunde intrebarii cu ce formatii ascult, ar trebui sa scriu destul de multe dar o sa iti zic cateva din preferatele mele si mai incolo te las pe tine sa iti faci o opinie. Sa incepem asa : AC/DC, Slayer, Blackmore's Night, Motorhead, Overkill, Dream Theater, Iron Maiden, Phoenix, Judas Priest, Celelalte Cuvinte. Sincer e ciudat sa cresti intr-o lume in care ti se spun si practic ti se implementeaza anumite valori si sentimente numai ca sa te trezesti in lumea reala sa o vezi cu susul in jos. Eu pana am intrat la liceu nu am iesit foarte mult in oras si nu am avut foarte multi prieteni pentru ca nu prea gaseam oameni care sa imi impartaseasca ideile. Cand am gasit cativa si mi-am facut curaj sa ies in lume la modul cel mai sincer am fost absolut oripilat. Atatea lucruri pe care le asteptam si pe care le visam sunt doar acum relicve si vestigii ale unei vremi de mult apuse. Poate o sa invie o data...eu inca mai sper asta METAL KILLS |
|
| sus |
|
visdecopil Veteran member 252 mesaje |
Re: Re: Re: Re: It lives no morescris pe 15 mai 2008 00:02 de visdecopilrockul din zilele astea nu se compara cu cel vechi rockul calumea este cel vechi..si majoritatea asc ce e mai nou..pt ca dee e la moda.. gen chestia aia": aah..azi asc melodia aia... maine...p cealalta..ca aia de ieri nu ma e la moda...ca'i veche.." :-@ |
|
| sus |
|
Locke Guest |
Re: Re: Re: Re: Re: It lives no morescris pe 16 mai 2008 00:39 de LockeE nasol ca e asa multa lume astazi care nu mai apreciaza rockul vechi dar ideea de baza e ca si inainte ca si acum existau foarte multi oameni care s-au apucat de rock numai pentru ca e la moda. Sunt putini care s-au tinut de el. In trecut rockerii nu erau vazuti cum sunt vazuti azi. Perceptia s-a schimbat foarte mult. Daca va uitati la niste filme serioase si asa mai departe o sa vedeti ca exista foarte multe asemanari intre rockerii de atunci si manelarii de azi. Cred ca singura diferenta este ca rockerii de atunci aveau un stil de viata si o idee despre aceasta mult superioara manelarilor de rand. METAL KILLS |
|
| sus |
|
darius Guest |
Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-2000scris pe 31 dec 2009 15:02 de dariushmmmm deci ce spuneti? este foarte frumos rockul ami place la nebunie |
|
| sus |
|
Darkgoth Junior member 32 mesaje |
Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-2000scris pe 7 ian 2010 17:19 de Darkgothhmmmm deci ce spuneti? Sincer eu pref MM.The 69 eyes,Cadaveria,Lordi,Diary of dreams.....deci sunt cu ''noul''' Nu am nimic cu cel mai vechi,doar ca nu ascult.. |
|
| sus |
|
visdecopil Veteran member 252 mesaje |
Re: It lives no morescris pe 13 apr 2010 01:17 de visdecopilE nasol ca e asa multa lume astazi care nu mai apreciaza rockul vechi dar ideea de baza e ca si inainte ca si acum existau foarte multi oameni care s-au apucat de rock numai pentru ca e la moda. Sunt putini care s-au tinut de el. In trecut rockerii nu erau vazuti cum sunt vazuti azi. Perceptia s-a schimbat foarte mult. Daca va uitati la niste filme serioase si asa mai departe o sa vedeti ca exista foarte multe asemanari intre rockerii de atunci si manelarii de azi. Cred ca singura diferenta este ca rockerii de atunci aveau un stil de viata si o idee despre aceasta mult superioara manelarilor de rand. METAL KILLS mai, pe forumu; asta sunt numai pusti,odata cu varsta iti schimbi si mentalitatea, evoluezi.incepi sa apreciezi frumosul, majoritatea daca vor asculta cateva piese vechi, si fata de ce mai e nou astazi,vor opta pentru vechi. |
|
| sus |
|
Guest Guest |
Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-2000scris pe 30 mai 2010 12:53 de GuestAkm sincer ascult si rock nou dar stiu sa-l aleg foarte bine insa tot rock-ul vechi a ramas prima mea dragoste pt ca akm 12 ani cu el am avut primul contact.Pe atunci ascultam niste formatii de care akm nimeni nu mai vorbeste sincer.... |
|
| sus |
|
Guest Guest |
Re: rockul anilor 70-80 sau rockul anilor90-2000scris pe 15 iun 2010 11:35 de Guest70-95 |
|
| sus |

![]() |
![]() |
|
|
| asculta muzica 9 |
![]() |
![]() |
|
Outlet de haine hip-hop si streetstyle [ scris de DumitruRazvan pe 22-05 ora 11:22 ] Florin Peste si Diana [ scris de voyniku pe 3-05 ora 19:27 ] Alert Feat Panthe - Joc de cuvinte [ scris de Panthe pe 22-04 ora 11:30 ] Panthe - Pasiune [ scris de Panthe pe 21-04 ora 11:03 ] Cristyz & Mr. Levy - Drumuri diferite [ scris de Panthe pe 20-04 ora 08:30 ] intra in forum! |
![]() |
|
MuzicaBuna.ro - Portalul muzicii de calitate VedeteTV.ro - Vedete dezbracate de secrete Coroane de flori |
|
Vrei muzica 9 direct pe mail? |
Cine e online pe Muzica9.ro 22 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site: |
Parteneri Muzica9.ro VedeteTV.ro Coroane de flori adauga site-ul tau aici! |