|
krysstinutzza Veteran member 369 mesaje |
J-rock si visual keyscris pe 4 sep 2008 22:27 de krysstinutzzaati auzit de j-rock??km vi se pare?..sau visual key??o formatie care canta j-rock si promoveaza visual key sunt The Gazette...sau An Cafe..deci ce parere aveti despre acestea?? |
|
| sus |
|
Bloody_Tears Veteran member 186 mesaje |
Re: J-rock si visual keyscris pe 5 sep 2008 09:24 de Bloody_Tearsati auzit de j-rock??km vi se pare?..sau visual key??o formatie care canta j-rock si promoveaza visual key sunt The Gazette...sau An Cafe..deci ce parere aveti despre acestea?? intrebare:esti proasta? pt ce naiba ai facut 3 topicuri la fel? |
|
| sus |
|
Re: Re: J-rock si visual keyscris pe 5 sep 2008 10:57 de krysstinutzzaintrebare:esti proasta? pt ce naiba ai facut 3 topicuri la fel? pai dak calculatoru e idiot...yo k sa fac...si oricum...u ce parere ai despre j-rock??chiar dak nu e metal sau ce iti place tie te intreb... |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: J-rock si visual keyscris pe 5 sep 2008 11:34 de Bloody_Tearspai dak calculatoru e idiot...yo k sa fac...si oricum...u ce parere ai despre j-rock??chiar dak nu e metal sau ce iti place tie te intreb... nici macar n-am ascultat si nici formatii care canta genu` asta nu stiu |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: J-rock si visual keyscris pe 5 sep 2008 13:12 de krysstinutzzanici macar n-am ascultat si nici formatii care canta genu` asta nu stiu dak vrei iti dau exemplu..nus prea super asta e clar (si cele mai multe canta in japoneza... |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: J-rock si visual keyscris pe 5 sep 2008 13:28 de Bloody_Tearsdak vrei iti dau exemplu..nus prea super asta e clar (si cele mai multe canta in japoneza... aa gata stiu...de la The Gazette am 2 mel...An Cafe nu-mi plac si Cinema la fel |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-rock si visual keyscris pe 5 sep 2008 13:33 de krysstinutzzaaa gata stiu...de la The Gazette am 2 mel...An Cafe nu-mi plac si Cinema la fel deci iti place j-rock??eu personal nu prea am ascultat dar nu mi se pare naspa... |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-rock si visual keyscris pe 5 sep 2008 13:43 de Bloody_Tearsdeci iti place j-rock??eu personal nu prea am ascultat dar nu mi se pare naspa... imi plac decat alea 2 mel de la The Gazette |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-rock si visual kscris pe 5 sep 2008 22:39 de krysstinutzzaimi plac decat alea 2 mel de la The Gazette imi zici si mie cum le zice...as vrea si eu sa le ascult...plzz |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-rock si visuscris pe 6 sep 2008 09:44 de Bloody_Tearsimi zici si mie cum le zice...as vrea si eu sa le ascult...plzz Best Friends,Anata No Tame No Kono Inochi |
|
| sus |
|
Queen666 Senior member 126 mesaje |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-rock siscris pe 6 sep 2008 11:32 de Queen666..eu personal visual-key imi place la nebunie ..ar fii sooper sa mergi pe strada si sa vezi astfel de tinute..cat despre j-rock...am ascultat si genul acesta de muzica...imi plac cei de la The Gazette....au unele melodii chiar sooper..cred ca mai este si Cinema Bizarre....care canta j-rock..dar sincer mi se par un pic inspirati de la The Gazette.. |
|
| sus |
|
J-rock si visual keyscris pe 6 sep 2008 12:13 de krysstinutzzaBest Friends,Anata No Tame No Kono Inochi ms moolt |
|
| sus |
|
Queen666 Senior member 126 mesaje |
Re: J-rock si visual keyscris pe 6 sep 2008 12:18 de Queen666stiu cum este.....am incercat o perioada eu si cu un grup sa adoptam acest stil...nu iti pot spune ce reactii au avut romanii nostrii cand ne vedeau pe strada |
|
| sus |
|
Re: Re: J-rock si visual keyscris pe 6 sep 2008 15:05 de krysstinutzzastiu cum este.....am incercat o perioada eu si cu un grup sa adoptam acest stil...nu iti pot spune ce reactii au avut romanii nostrii cand ne vedeau pe strada da..pai cam asa e..si apoi o sa te trezesti intro zi ca mergi pe strada si incep sa se uite la tine cu o privire asa ciudata parca n-ar mai fi vazut niciodata un om.... |
|
| sus |
|
Yume-Chan Guest |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-rockscris pe 27 ian 2009 11:43 de Yume-Chan..eu personal visual-key imi place la nebunie ..ar fii sooper sa mergi pe strada si sa vezi astfel de tinute..cat despre j-rock...am ascultat si genul acesta de muzica...imi plac cei de la The Gazette....au unele melodii chiar sooper..cred ca mai este si Cinema Bizarre....care canta j-rock..dar sincer mi se par un pic inspirati de la The Gazette.. Well Hello ^__^ Si eu ascult J-rock Uite cam ce ascult eu. ♫ Ayabie (My fave ...ma declar fan no. 1 ♫ Alice Nine ♫ An/Antic/Antique Cafe ♫ Bergerac ♫ Girugamesh ♫ Dir En Grey ♫ Exist Trace ♫ Lynch. ♫ M10M ♫ Matenrou Opera ♫ Merry ♫ Miyavi ♫ Versailles ♫ SuG ♫ The Gazette Cat despre stil ...e cu adevarat ... diferit.... mi-ar placea sa il pot pune in aplicare ... dar sunt mai multe ramuri ... poti incerca Oshare-kei ce duce mai mult spre cute, lovely stuffs. Asta ca sa nu se uite lumea ciudat la tine ... bine ... pot sa se uite ...dar macar vor zice ca esti waaay too cute Cinama Bizzare nu-mi plac ... sunt nemti care canta asa-numitul j-rock international ... deci nu prea sunt "esenta" j-rockului ca sa zic asa Arigatou for reading. ^_^ Sayonara mina saan!! ^^ |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-scris pe 28 ian 2009 19:08 de krysstinutzzaYume-Chan dai id tau? |
|
| sus |
|
Kana Newbie 5 mesaje |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: J-scris pe 12 feb 2009 00:01 de KanaWell Hello ^__^ Si eu ascult J-rock Uite cam ce ascult eu. � Ayabie (My fave ...ma declar fan no. 1 � Alice Nine � An/Antic/Antique Cafe � Bergerac � Girugamesh � Dir En Grey � Exist Trace � Lynch. � M10M � Matenrou Opera � Merry � Miyavi � Versailles � SuG � The Gazette Cat despre stil ...e cu adevarat ... diferit.... mi-ar placea sa il pot pune in aplicare ... dar sunt mai multe ramuri ... poti incerca Oshare-kei ce duce mai mult spre cute, lovely stuffs. Asta ca sa nu se uite lumea ciudat la tine ... bine ... pot sa se uite ...dar macar vor zice ca esti waaay too cute Cinama Bizzare nu-mi plac ... sunt nemti care canta asa-numitul j-rock international ... deci nu prea sunt "esenta" j-rockului ca sa zic asa Arigatou for reading. ^_^ Sayonara mina saan!! ^^ Sunt total de acord cu u!! Din punctul meu de vedere sunt mult mai originali si ca stil muzical si ca look fata de tot ce se face aici sau in vest Ascult J rock si visual k de 4 ani, oricum ma bucur ca icepe sa fie popular si la noi Trupe foarte bune in domeniu ar fi Alice Nine The Gazette Sadie Screw 12012 Girugamesh D'espairs Rey Dir en Grey Ayabie Sug Miyavi Lolita23Q Lynch 176Biz Verasille Deluhi Vistlip D=Out Billy Dio - Distraught Overlord MUCC SIVA UnsraW Nightmare Phantasmogoria Pierrot Since1889 THE KIDDIE Wizard Danger Gang Exist Trance etc Chiar merita ascultati Eu una ii ador |
|
| sus |
|
Ichigo13th Newbie 2 mesaje |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rescris pe 16 feb 2009 17:52 de Ichigo13thUh la naiba -.-'' Voi nici macar nu stiti ce e acel "visual key" si mai vorbitil. 1. E visual kei nu "visual key" 2. Cinema Bizarre sunt niste fake-uri si NU canta j-rock 3. Nu are cum sa iti placa stilul visual kei daca nu ai ascultat j-rock Voi va dati seama oare cate prosti vorbiti pe aici, inainte sa deschideti un topic mai bine informativa Si nu doar The GazettE si An Cafe canta j-rock Sa trecem mai departe x.x Formatiile cu adevarat bune sunt: - Ayabie - nightmare - Deluhi - The GazettE - An Cafe - Megamasso - Megaromania - Malice Mizer - Moi dix Mois - SuG - Sid - Sadie - Alice Nine - Lamina - MUCC - Marry - Moon Kana - Plastic Tree - Mello - D=Out - Charlotte - Pierrot - Versailles - ViDoll - Dir en Grey Baka people -_____________________-'' |
|
| sus |
|
Kana Newbie 5 mesaje |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rescris pe 18 feb 2009 17:40 de KanaUh la naiba -.-'' Voi nici macar nu stiti ce e acel "visual key" si mai vorbitil. 1. E visual kei nu "visual key" 2. Cinema Bizarre sunt niste fake-uri si NU canta j-rock 3. Nu are cum sa iti placa stilul visual kei daca nu ai ascultat j-rock Voi va dati seama oare cate prosti vorbiti pe aici, inainte sa deschideti un topic mai bine informativa Si nu doar The GazettE si An Cafe canta j-rock Sa trecem mai departe x.x Formatiile cu adevarat bune sunt: - Ayabie - nightmare - Deluhi - The GazettE - An Cafe - Megamasso - Megaromania - Malice Mizer - Moi dix Mois - SuG - Sid - Sadie - Alice Nine - Lamina - MUCC - Marry - Moon Kana - Plastic Tree - Mello - D=Out - Charlotte - Pierrot - Versailles - ViDoll - Dir en Grey Baka people -_____________________-'' Ai dreptate trupele sunt super!! De cat timp asculti j rock??? |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rescris pe 20 feb 2009 23:33 de krysstinutzzaeh,stiam...membrii Cinema Bizarre sunt fani j-rock asa ca no comment |
|
| sus |

![]() |
![]() |
|
|
| asculta muzica 9 |
![]() |
![]() |
|
Outlet de haine hip-hop si streetstyle [ scris de DumitruRazvan pe 22-05 ora 11:22 ] Florin Peste si Diana [ scris de voyniku pe 3-05 ora 19:27 ] Alert Feat Panthe - Joc de cuvinte [ scris de Panthe pe 22-04 ora 11:30 ] Panthe - Pasiune [ scris de Panthe pe 21-04 ora 11:03 ] Cristyz & Mr. Levy - Drumuri diferite [ scris de Panthe pe 20-04 ora 08:30 ] intra in forum! |
![]() |
|
MuzicaBuna.ro - Portalul muzicii de calitate VedeteTV.ro - Vedete dezbracate de secrete Coroane de flori |
|
Vrei muzica 9 direct pe mail? |
Cine e online pe Muzica9.ro 27 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site: |
Parteneri Muzica9.ro VedeteTV.ro Coroane de flori adauga site-ul tau aici! |