|
Lorena Guest |
Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesa d aurscris pe 21 apr 2008 16:25 de LorenaEu nu inteleg dc se vb doar de acesti 4 idivizi , analfabeti, afoni , insemnificanti , .eu de exemplu sunt pro Susanu, Cristi Dules si cam atat .... ei da poti spune despre ei ca au talent , au voce , sunt civilizati, si au un mod aparte de a se exprima... sunt eleganti si frumosi foc.... fortza Susanu si Cristi Dules.................. |
|
| sus |
|
anda Guest |
Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesa d ascris pe 21 apr 2008 16:29 de andaacici cam ai dreptate tuh...nici mie nu-mi plac..is asa vulgari se imbraca ca dracu......sunt tari susanu mr juve florinel ioana si mai sunt solisti care-mi plac |
|
| sus |
|
_alin_ Junior member 49 mesaje |
Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesa d ascris pe 21 apr 2008 16:40 de _alin_Eu nu inteleg dc se vb doar de acesti 4 idivizi , analfabeti, afoni , insemnificanti , .eu de exemplu sunt pro Susanu, Cristi Dules si cam atat .... ei da poti spune despre ei ca au talent , au voce , sunt civilizati, si au un mod aparte de a se exprima... sunt eleganti si frumosi foc.... fortza Susanu si Cristi Dules.................. Daca cristi dules ala si susanu st tari.. ai ajuns rau.. asa k fereasca de una ca tine... |
|
| sus |
|
Martyn Expert member 535 mesaje |
Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesascris pe 21 apr 2008 23:11 de Martynchioar ca de cristi dules sa zicem mai are voce dar susanu? hmm nu prea cred ca el nu prea canta ca na genul pe care il abordeaza nu ii permite astea |
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Prinscris pe 22 apr 2008 17:23 de LorennaMey Maryn sau cum te numesti...... Susanu are voce dar scuza-ma nu e manelist .... shi nici tigan shi Cristi Dules la fel ...eu imi exprim parerea doar atat ... d ex nu suport aceste patru pers mentionate mai sus ... Salam imi place putin cum canta dar ca persoana e super naspa, stilul vestimentar e ridicol si restul sunt penibili ..... vorbesc fara inteles sunt needucati shi in melodiile lor subiectul de baza sunt banii si puterea.... Deci u aceste persoane le poti numi talentate..... Cand ascult cum canta Printesa d aur o confund mereu cu Sorin cda au vocea identica si mereu acelasi ritm... ii difera doar sexul.... Iar despre Nicolae Guta nu am nimic de comentat anumite melodii recunosc imi plac dar exagereaza uneori cu mel si clipuri care nu au nici un inteles..... Deci u d Susanu nu trebuie sa ai nimic d comentat .... pt k el are talent , compune, are un stil aparte in garderoba lui ,,, si un alt mod de exprimare .... Acelasi lucru pot spune shi despre Cristi Dules.... asa ca eu am dreptate .... deci Martyn acum Lorenna e mai presus in privinta asta.... Succes in continuare si asculta pt binele tau Susanu , Juve , Cristi Dules.... asta doar daca esti d accord q mine |
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesascris pe 22 apr 2008 17:38 de LorennaMey Alyn eu nu am ajuns rau , cred k u ai ajuns rau dk iti plac acestii patru idivizi vulgari shi penibili draga Susanu are voce si e talentat nu e o rabla asa cum crezi u mey ... Ai vazut in interviu cum vorbeste ? Deci asculta si un interviu cu cei patru penibili si vei nota sg diferentele.... dar nu are rost s ma cert cu tn k oricum nu intelegi ... deci afirm inca o data Susanu , Juve shi Cristi Dules sunt UNICI in toata tara .... au un stil anume al lor care te uimeste... dar nu p oricine doar persoanele care inteleg muzica si anume genul manele.... it's ok eu am terminat.... fortza Susanu ,Juve , Cristi Dules ..... |
|
| sus |
|
andra Guest |
Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Prinscris pe 22 apr 2008 19:44 de andraMey Alyn eu nu am ajuns rau , cred k u ai ajuns rau dk iti plac acestii patru idivizi vulgari shi penibili draga Susanu are voce si e talentat nu e o rabla asa cum crezi u mey ... Ai vazut in interviu cum vorbeste ? Deci asculta si un interviu cu cei patru penibili si vei nota sg diferentele.... dar nu are rost s ma cert cu tn k oricum nu intelegi ... deci afirm inca o data Susanu , Juve shi Cristi Dules sunt UNICI in toata tara .... au un stil anume al lor care te uimeste... dar nu p oricine doar persoanele care inteleg muzica si anume genul manele.... it's ok eu am terminat.... fortza Susanu ,Juve , Cristi Dules ..... eu una nam nik k cei 3 imi plak dar..........nu se pot kompara k sorin copilul de aur kare are o voce sooperba si k domnul florin salam nu stiu kum pot exista asemenea comparatii eu nu am nik k susanu si cristi dules intradevar canta si ei doi frumos dar nui pot kompara k cei 4 iai ales pe cei mai buni dintre toti (mai sunt de adaugat bine k nui iai enumerat si pe ceilalti |
|
| sus |
|
_alin_ Junior member 49 mesaje |
Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Prinscris pe 22 apr 2008 19:44 de _alin_lorena.. pt cultura ta generala susanu umblu numai prin slatina pe la mine dar nu imi place delok... are decat 2 3 mel frumoase care imi plac mie: masca-te asa, spune-mi ce vrei(in videoclip e gagicasa, si aceea masina e din slatina) si aqm mel aceea dami banii inapoi parca... in rest = 0! Mr. Juve e ok... de el imi place ca si de cei 4... iar in dules nu vad absolut nimik... Asa k pt tn mie imi place F. Salam, mai ales liveuri si desigur Denisa.... dar asa ascult orice, indiferent de cn canta mel, numai sa fie frumoasa... sper k m-ai inteles oricum si nu vreau sa ne certam fara rost! |
|
| sus |
|
andra Guest |
Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesa d ascris pe 22 apr 2008 19:48 de andraEu nu inteleg dc se vb doar de acesti 4 idivizi , analfabeti, afoni , insemnificanti , .eu de exemplu sunt pro Susanu, Cristi Dules si cam atat .... ei da poti spune despre ei ca au talent , au voce , sunt civilizati, si au un mod aparte de a se exprima... sunt eleganti si frumosi foc.... fortza Susanu si Cristi Dules.................. se vorbeste doar de ei pentru k au vocea cea mai frumoasa normal de ce altceva daca nu near placea nu am mai asculta muzika lor normal io nu pot sa ascult ceea ce numi place.......... |
|
| sus |
|
Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesascris pe 22 apr 2008 21:16 de MartynEu tot nbu inteleg acu daca tie nu iti place de aia care iai mentionat si de altii nu gata trebyuies sa faci o asa zisa campanie impotriva lor,unora le palece aia 4 si nu le [place susanmu s idules dar nam vaut ca sau apucat de facut comentarii ca vai ce deageaba sunt darca printesa are voce ca sorin bafta ei dac isi scoate banii "imitand" bravo ei se descurca la fel toit nu conteaza ca au voce naspa sau se imbraca cu mor vrea ei dar isi fac banii bravo lor acu nu ar trebui sai judecam si app cristi dules e roman cum e si denisa deci mai are de muncit are voce faina dar nu stiu la live cat se descurca de bines ila fel susanu tocmai ca nui manelist deci nici nar trebui sa discutam de ele aici si zici ca are voce are voce ca toti raperri pt ca in genul lor nuti trebiuie vocalize si alte chestii dieastea pt ca in tot cantecul se mentine acelasi nivel fonetic deci noi sa fi msanatosi nu altii P.S. fiecare artist are ceva aparte toti au meliodii faine s itot iau melodii ma iputin faine deci ii admiri pentru ceti place tie nu pentur alte lucruri" materiale" vestimentatie sau stil de comportament |
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Prinscris pe 22 apr 2008 23:46 de LorennaMey Martyn ... Eu nu am nimic de obiectat despre cei 4 am facut doar o comparatie mie d ex nu imi plac cei 4 si am gasit persoanele potrivite cu care sa ii comar , nu am afirmat cuvinte vulgare la adresa lor... si presupun ca am facut o mare greseseala comparandu-l pe Susanu cu cei 4 pt ca asa cum ai spus u el este raper nu manelist ... Si recunosc ca ascult melodiile lor dar nu ii pot suporta ca peroane. Sunt penibili in anumite situatii... ma poti intelege gresit dar ca fiecare persoana imi pot exprima opinia mea despre ei... Si inca o data ma repet nu am nimic personal cu tine sau cu fanii acestor 4 solisti ii numesc asa pt k respect fanii lor.... succes in continuare Martyn |
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
Re: Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta ,scris pe 23 apr 2008 00:20 de LorennaBine mey Alin dar nu ai dreptate numai u . Daca mie nu imi plac cei 4 solisti asta nu inseamna ca am ceva personal cu fanii lor ... Nu ii suport deoarece sunt fitzosi , versurile de baza in mel lor sunt banii, bautura... etc. bina ca poate si preferatii mei au vreo mel cu acelasi continut , dar cei 4 exagereaz prea de tot... Bine ca asta e parerea mea .... da si mie imi place cum canta Sorin cda am 83 d mel p telf cu el dar ca persoana nu il suport . Despre Printesa de Aur nu am cuvinte pt ca nu imi place sub nici o forma .. Salam asa si asa imi place mel Pune, pune dar si aia este compusa tot d Susanu si mai are o mel care imi place .(da-mi o zi) . Melodii cu Nicolae Guta ascult zilnic tot pentru ca in majoritatea mel canta cu Susanu , Play a.j. sau Cristi Dules doar pentru asta.... Deci in final nu m-a poate opri nimeni sa imi exprim parerea despre cei 4 .... Alin cu tn nu am nimic personal cu toate ca ai spus (ai ajuns rau ) succes in continuare |
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Printesascris pe 23 apr 2008 00:52 de LorennaMey Andra si eu ascult mel cu Sorin cda , dar nu imi place modul lui d a se exprima in cuvinte si stilul lui vestimentar... Mi-am exprimat parerea atata tot nu am afirmat cuvinte vulgare la adresa lui . Mey nu sunt o persoana rea cum consideri u .... Pe acest forum se spun si lucruri mai ciudate si nimeni nu obiecteza nimic ... Eu sunt fan Susanu dar asta nu inseamna ca injosesc restul manelistilor , doar parerea am spus-o despre cei 4 solisti nu am adaugat altceva... Nu ii pot suporta pacat ca nimeni nu m-a sustine.... Stiu ca Sorin cda are f multi fani si ca este primul in top dar ce pot face daca nu imi place ca persoana? Deci va rog nu m-a judecati degeaba... Pentru ca am motivele mele ptr care nu suport acesti manelisti.... Fortza Susanu , Juve , Cristi Dules .. P.S. Incerca-ti sa analizati bine cuvintele persoanelor inainte de a ataca .... si cu asta am spus tot... (doar pentru cei care inteleg) |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta , Prinscris pe 23 apr 2008 01:23 de Martyniti zic e ude ce nu te sustine nimeni pentur ca pe acest forum sunt doua tipuri de oamnei aia magari care vb urat si altele s icei car le iau aparare vedetelor in fata celopr de ma isus mentionati tu acu esti cam unicat nici nici si pana isi da seama fiecare ce vre isa zici mai ai de asteptat putine |
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
Re: Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Guta ,scris pe 23 apr 2008 01:25 de Lorennaeu una nam nik k cei 3 imi plak dar..........nu se pot kompara k sorin copilul de aur kare are o voce sooperba si k domnul florin salam nu stiu kum pot exista asemenea comparatii eu nu am nik k susanu si cristi dules intradevar canta si ei doi frumos dar nui pot kompara k cei 4 iai ales pe cei mai buni dintre toti (mai sunt de adaugat bine k nui iai enumerat si pe ceilalti Scumpa mea nici eu nu ma pot considera persoana adecvata pentru acest tip de comentarii dar imi pot exprima parerea asa cum o fac majoritatea fanilor... Nu am spus ca nu au voce sau ca nu sunt iubiti de public . Mie personal nu imi plac .... voi mentiona din nou motivele : 1 sunt penibili in anumite situatii , 2 au un stil de vestimentatie ridicol , 3 modul lor de exprimare in cuvinte e super-naspa... Dar pana la urma nu le poti cere imposibilul , trebuie sa ne limitam in limita posibilitatilor ..... Deci te rog nu m-a intelege gresit.... si vorbind din punct de vedere estetic trebuie sa recunoastem ca Susanu , Juve , Cristi Dules , Modjo , Sorin cda , sunt cei mai simpatici .... nu are nici olegatura cu ce am mentionat mai sus dar nu poti spune despre Salam , Guta , Printesa d Aur ca sunt persoane placute ... Si ca manelista imi place enorm DENISA canta bine , arata super , intr-un cuvant imi place tot la ea.... Nu se compara Printesa De Aur cu ea in nici un sens.... si cu asta am incheiat .... |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam , Gutscris pe 23 apr 2008 01:30 de Martynobserv ca pe parcurs iti creste lista celor care iti palc |
|
| sus |
|
SolMajor Guest |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salam ,scris pe 23 apr 2008 14:08 de SolMajorobserv ca pe parcurs iti creste lista celor care iti palc Ce compune ma susanu? ca se uita la sarbi greci,indieni,turci arabi si fura linia melodica si tranteste un text aiurea aia e compus?voi a-ti vazut cum compune De Marco?toate hiturile de la Amma le face numai el.. Sau Peste mare compozitor ...ala tot fura... si ca voce nici mi-e nu-mi plac toti analfabetii care n-au treaba cu muzica dar Guta are mel bune(nu-mi plac alea in care se lauda cu banii etc,dar alea sunt pt adevaratii bazati d la care scoate el banii)in rest are mel bune chiar dak nu are scoala multe vorbeste destul de coerent,canta bine si Liviu,De Marco,Adrian Minune(care nu prea mai canta) Vali Vijelie,Denisa Diana.. |
|
| sus |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salscris pe 23 apr 2008 14:45 de Martyntoti canta bine eu unu nu am auzit ca intr-o melodie sa se inteleaga cas analfabeti o fi ei in restul timpului dar nu in melodiile care le scot adevarata voce se cunoaste cand se canta live s imulti dac nu majoritatea canta bine live dar 3-4 melodii apoi gata se cunoaste lipsa orelor de vocalize |
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
PENTRU Martynscris pe 23 apr 2008 16:39 de Lorennatoti canta bine eu unu nu am auzit ca intr-o melodie sa se inteleaga cas analfabeti o fi ei in restul timpului dar nu in melodiile care le scot adevarata voce se cunoaste cand se canta live s imulti dac nu majoritatea canta bine live dar 3-4 melodii apoi gata se cunoaste lipsa orelor de vocalize Mey poate ai dreptate u dar nici eu nu sunt chiar idioata cum crezi u inteleg muzica si ritmul....Inca o data ma repet eu ascult acesti 4 solisti exclus Printesa d Aur .... dar nu imi plac ca persoane... si cu asta am spus tot.... Nu sunt persoana adecvata pt a critica acesti solisti doar imi exprim parerea mea despre ei.... Si dupa cum stii pe acest forum se spun si cuvinte vulgare .... dar eu niciodata nu am afirmat la adresa acestor solisti asa ceva.... eu am spus STOP CU VULGARITATILE .... Deci nu am nimic personal q nimeni... respect in momentul cand sunt respectata.... asa ca nu are rost sa ne certam pt ca nu te cunosc.... Eu nu mai am nimic de obiectat despre acesti manelisti ........ Nu sunt persoana pe care tu crezi.... sunt exact ca si tn fac parte din categoria persoane comune...... Te-am pupat si promit k nu voi mai afirma nimic negativ despre preferati tai
|
|
| sus |
|
Lorenna Guest |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anti Sorin cda , F Salscris pe 23 apr 2008 20:09 de LorennaCe compune ma susanu? ca se uita la sarbi greci,indieni,turci arabi si fura linia melodica si tranteste un text aiurea aia e compus?voi a-ti vazut cum compune De Marco?toate hiturile de la Amma le face numai el.. Sau Peste mare compozitor ...ala tot fura... si ca voce nici mi-e nu-mi plac toti analfabetii care n-au treaba cu muzica dar Guta are mel bune(nu-mi plac alea in care se lauda cu banii etc,dar alea sunt pt adevaratii bazati d la care scoate el banii)in rest are mel bune chiar dak nu are scoala multe vorbeste destul de coerent,canta bine si Liviu,De Marco,Adrian Minune(care nu prea mai canta) Vali Vijelie,Denisa Diana.. |
|
| sus |

![]() |
![]() |
|
|
| asculta muzica 9 |
![]() |
![]() |
|
Outlet de haine hip-hop si streetstyle [ scris de DumitruRazvan pe 22-05 ora 11:22 ] Florin Peste si Diana [ scris de voyniku pe 3-05 ora 19:27 ] Alert Feat Panthe - Joc de cuvinte [ scris de Panthe pe 22-04 ora 11:30 ] Panthe - Pasiune [ scris de Panthe pe 21-04 ora 11:03 ] Cristyz & Mr. Levy - Drumuri diferite [ scris de Panthe pe 20-04 ora 08:30 ] intra in forum! |
![]() |
|
MuzicaBuna.ro - Portalul muzicii de calitate VedeteTV.ro - Vedete dezbracate de secrete Coroane de flori |
|
Vrei muzica 9 direct pe mail? |
Cine e online pe Muzica9.ro 21 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site: |
Parteneri Muzica9.ro VedeteTV.ro Coroane de flori adauga site-ul tau aici! |