Pagina  1 din 1
Dragos Constantinesc

Guest

Trupa PROFU' DE MATE'

scris pe 13 apr 2004 20:38 de Dragos Constantinesc

Suntem trupa rock PROFU’ DE MATE’ din Rm. Valcea, alcatuita dintr-un . . . prof de mate si elevii din clasa unde este dirig. Amanunte despre noi la www.vol.ro/profudemate Daca va place muzica noastra, lasati-ne un mesaj la dragos@epsilon.ro . Cu respect, Dragos Constantinescu (profu’ de mate ‘)

sus
spyke

Guest

Re: Trupa PROFU' DE MATE'

scris pe 19 apr 2004 15:12 de spyke||
||
||
||


sunteti infecti! in primu' rand cum sa cantati rock, si-n al doilea rand cum sa cantati cu profu' de mate rock!?
sus
profu' de mate' (pe

Guest

Re: Re: Trupa PROFU' DE MATE'

scris pe 19 apr 2004 22:13 de profu' de mate' (pe

[Nu suntem deloc infecti, chiar spalatei ( a se vedea pozele din pagina). Dar, te rog sa ma crezi ca asa e. Profu ' de mate' canta rock alaturi de elevii sai. Pare ciudat, dar asa e!
sus
webmaster

Junior member
36 mesaje

Re: Re: Re: Trupa PROFU' DE MATE'

scris pe 20 apr 2004 00:35 de webmaster

[Nu suntem deloc infecti, chiar spalatei ( a se vedea pozele din pagina). Dar, te rog sa ma crezi ca asa e. Profu ' de mate' canta rock alaturi de elevii sai. Pare ciudat, dar asa e!


daca insistati voi sa numiti muzica aceea rock, atunci asa e! oricum, felicitari pentru insistenta, am vazuit ca aveti deja 3 albume!

o curiozitate: desi am ascuiltat cateva piese, totusi nu am inteles ce rol are fiecare membru in trupa. Am vazut in poze ca trupa ar avea vreo 6-7 membri dar in piese canta maxim 2, si mi-e greu sa cred ca instrumentatia este asigurata de ceilalti 5.
sus
Sa-i zicem rock

Guest

Re: Re: Re: Re: Trupa PROFU' DE MATE'

scris pe 20 apr 2004 10:36 de Sa-i zicem rock

Poate nu este chiar rock, mai degraba country sau folk. In trupa sunt (deocamdata) 2 chitaristi, un pianist. Toti acestia sunt si solisti vocali. In plus fetele sun t soliste vocale impreuna cu alt baiat (care canta la nai, vezi piesa SARBA DANCE). Evident se canta pe rand (cate 2-3 copii din trupa, eventual insotiti de profu' de mate'). Dar fiecare dintre membrii trupei canta la cateva instrumente (vioara, viola, pian, mai putio profu' care canta numai la chitara). Cand vom avea instrumente muzicale vom putea sa evoluam live (deocamdata facem un fel de playback, am avut cateva concerte in care cantam cu negativul in spate). Oricum mesajul trupei indeamna la invatarea matematicii intr-un mod cat mai placut si util (albumul multimedia MATEMATICA PE NOTE contine pe langa melodii, lectii de mate, fituici, animatii cu figuri geometrice si formule). Cat priveste celelalte volume ele se vor ocupa de continuarea proiectului nostru educational, dar si de editarea unor melodii mai "dansante", dar cu "bucluc" (am avut niste "show-uri" cu niste profesori care s-au recunoscut in versurile melodiilor noastre de pe albumul PROFESORUL NESUFERIT). Dar nu ne lasam. O sa ne luam de profii aia nesuferiti pana se vor convinge ca trebuie schimbate multe in sistemul de invatamant (in primul rand mentalitatea cadrelor didactice, normele privind comunicarea cu elevii, respectul absolut adresat acestora, asigurarea unui climat corespunzator procesului educational. Cam atat deocamdata. Cu respect, Dragos Constantinescu (profu' de mate').
sus
Un fan al matematici

Guest

Sunteti SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scris pe 30 apr 2004 09:04 de Un fan al matematici

L-am cunoscut pe d-l DRAGOS CONSTANTINESCU la ONM SIBIU. Este extraordinar ce a facut. Atunci am cantat impreuna la chitara (si eu stiu sa cant, dar nu am curajul dansului). Am vizitat pagina. Este superba. Ca si pagina de matemnatica WWW.EPSILON.RO. Ca de altfel tot ce a facut profesorul DRAGOS CONSTANTINESCU, aceasta legenda vie a matematicii romanesti (si poate si a muzicii, ii doresc din tot sufletul sa fie asa)
sus
PROFU'

Guest

Ne-am tras o pagina noua

scris pe 9 mai 2004 11:57 de PROFU'

Avem pagina noastra. I se spune WWW.EPSILON.RO. Cautati-ne acolo!
sus
Trupa

Guest

Re: Ne-am tras o pagina noua

scris pe 15 mai 2004 09:39 de Trupa

Avem pagina noastra. I se spune WWW.PROFUDEMATE.RO. Cautati-ne acolo!
sus
Cineva din ROMANIA

Guest

Re: Ne-am tras o pagina noua

scris pe 15 mai 2004 09:40 de Cineva din ROMANIA

V-am vazut la VOINEASA. Ati cantat ca lumea. Pacat ca numai doua melodii. Sa ne spuneti cand si unde mai cantati?
sus
claudya

Senior member
90 mesaje

Re: Re: Ne-am tras o pagina noua

scris pe 5 feb 2005 02:17 de claudya

V-am vazut la VOINEASA. Ati cantat ca lumea. Pacat ca numai doua melodii. Sa ne spuneti cand si unde mai cantati?
ce draq mey...
sus
Teuzza

Guest

Re: Trupa PROFU' DE MATE'

scris pe 15 oct 2009 08:48 de Teuzza

De ce spuneti ca trupa profu de mate e infecta...In primul rand eu fac parte din ea...Ar trebui sa va dati seama k profu nostru de mate nu vrea sa ne ajute numai pe noi ci si pe voi...Eu sunt la muzica de 8 ani si mi se pare sooper sa fac matematica pe note.....Aaaaaa se vede ca nu stiti muzica ...fiinca noi nu cantam rook,,noi cantam folk......pwp's .....Iiubesc trupa ,,Profu de mate"
sus
Pagina  1 din 1


Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

26 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD