Pagina  1 din 1
Iacoblarisa

Newbie
1 mesaje

Job in timpul liber

scris pe 15 apr 2013 22:52 de Iacoblarisa

In perioada de criza orice venit suplimentar e binevenit. Asadar, va prezint cum sa mai faceti un ban muncind de acasa cu ajutorul calculatorului si al internetului.
Neobux este unul din putinele site-uri de PTC (paid to click) care platesc instant. Odata ce ai ajuns la suma de 2$ in cont, ii poti retrage oricand. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faci este sa iti deschizi un cont PayPal, sau AlertPay sau Netteler. Dupa ce suma de bani a fost depusa in unul din aceste conturi, o poti transfera in contul tau bancar .Este printre putinele site-uri care au forum in limba romana si chat unde poti sa te informezi despre ce mai este nou, sa vezi ce strategii aplica altii, dovezi de plata,etc
Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea de castigat de pe urma unui astfel de site este sa va inregistrati si sa dati click pe linkurile (reclamele) care apar din meniu,nu dureaza mai mult de 10min/zi. Astfel, pentru fiecare click trebuie sa asteptati cateva secunde si contul vostru va fi creditat cu o suma de bani.
Trebuie sa va anunt si sa intelegeti ca pe acest site nu va veti bogati in doua zile,este adresat doar persoanelor realiste si cu putina rabdare,secretul acestui site sunt refferali,exista reff directi(prieteni,familie etc) si reff inchiriati(care ii poti inchiria de pe site cu pretul de 0,20 centi timp de o luna),iar voi veti avea de castigat de urma lor la fiecare click pe care il va da pe reclamele obligatorii,reff directi sunt platiti cu 0.05 cent pe click,iar cei inchiriati sunt cu 0.01 cent(pare putin,nu?)cel mai usor e sa inchiriezi reff,doar ca are o anumita limita nu poti lua mai multi de 100 pe saptamana(adica asta ar insemna daca din cei 100 ref iti dau 250 de clickuri pe zi,tu castigi 2,50 $ pe zi)refferali dau 4 click-uri/zi cand sunt membri standard si 9 click-uri cand sunt membri golden,dar este destul de dificil ca sa isi dea toti reff click-urile zilnic(asta e partea cea mai buna la site,deoarece refferalii inchiriati nu sunt roboti pusi de site,sunt oameni ca si noi care au problemele lor si nu reusesc sa intre in fiecare zi sa isi dea click-urile) de asta am facut calculu la 100 ref care dau doar 250 click-uri.Dupa ce ajungeti sa castigati cate 2,50 $ pe zi,va veti permite sa inchiriati mai multi reff,sunt persoane care au cateva mii de reff inchiriati(faceti voi calculu la castigul zilnic)Daca ai rabdare si nu vrei sa investesti nici un ban din buzunarul tau pt a cumpara refferali nu este nici o problme(majoritatea fac asa),poti astepta pana ii vei strange din click-urile pe care le vei da.Pentru a intelege mai bn despre ce este vorba va recomand sa cititi forumul,nu va costa nimic, veti gasi si multe dovezi de plata.
Pentru inregistrare sau citirea forumu-lui accesati link-ul: http://www.neobux.com/?r=ov1diu
sus
Pagina  1 din 1


Login membri

Nu ai cont?   Creeaza cont nou!   |   Ai uitat parola?
Cauta pe muzica9.ro

Cautare avansata

STIRI TRUPE & SOLISTI CONCERTE MP3 VIDEOCLIPURI POZE VERSURI SONDAJE FORUM

Vrei muzica 9 direct pe mail?

Cine e online pe Muzica9.ro

26 vizitatori si 0 membri sunt acum pe site:

Parteneri Muzica9.ro

VedeteTV.ro

adauga site-ul tau aici!
Despre Muzica9.ro               Termeni si conditii               Adauga la favorite               Publicitate               Contact

Copyright © 2004-2016 by Muzica9.ro Developed by HTD